Descriere

Elastoffice Romania a dezvoltat si comercializeaza rabarburaERP, sistemul ERP pentru IMM-uri, incepand cu 250 EUR / luna!

Un sistem cu adevărat integrat, creat în Romania: CRM, Vanzari, Achizitii, HRM, DMS, MRP, Contabilitate, Stocuri si multe alte module. Peste 220. 

Creat pe o platformă de tip ”open-source”. Ceea ce definește rabarburaERP ca fiind: un serviciu adaptabil permanent la cerințele de orice tip ce apar de la clienți, un serviciu utilizabil fără costuri de licențiere ”third-part”, un serviciu livrat în ”cloud” în condiții de maximă securitare și stabilitate. Astfel rabarburaERP este singurul ERP cu ADNorganic!.

Aplicațiile companiei Elastoffice Romania Srl

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Elastoffice Romania Srl

Cum să raportezi SAF-T eficient cu ajutorul aplicației software rabarburaERP?

rabarburaERP a devenit una dintre soluțiile de ERP din România care are integrată implementarea pendru depunerea declarației SAF-T, pentru contribuabilii firme mari conform cu cerințele legislative. 

Citește tot

Cum a reușit o companie din domeniul energiei regenerabile să se digitalizeze cu ajutorul Softlead?

Un nou proiect de digitalizare generat prin Softlead și implementat cu succes de Elastoffice pentru digitalizarea companiei SolarX, integrator de echipamente all in one pentru proiecte fotovoltaice.

Citește tot

Află rapid dacă ești eligibil pentru finanțare pentru digitalizare prin programul PNRR!

Ai nevoie de o aplicație software dar nu ai un buget alocat pentru achiziții software? Află dacă ești eligibil pentru a accesa programe de finanțare nerambursabile.

Citește tot

Ce beneficii oferă rabarburaERP, aplicația software 100% dedicată producției?

Care sunt costurile de implementare ale soluției și în ce mod rezolvă aceasta problemele reale ale companiilor de producție? Un interviu cu Mircea Munteanu, CSO Elastoffice SRL.

Citește tot

Înțelege înainte de a decide!

Procesul de implementare al unui sistem de tip ERP este o provocare majoră pentru orice organizație.

Citește tot

Do It Yourself RabarburaERP pentru industria alimentara

Elastoffice anunta organizarea webinarului “Do It Yourself RabarburaERP pentru industria alimentara”, in data de 8 aprilie, la ora 10. 

Citește tot