Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de mai jos, referitoare la folosirea acestui site. Accesul / vizita dumneavoastra pe acest site se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre părți.

Softlead Development, denumit în continuare Softlead, în calitate de proprietar al website-ului www.softlead.ro  își rezervă dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fără nici o notificare prealabilă. Va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul in cadrul prezentului document.

Softlead este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romaneasca si internationala. Toate elementele de identitate ale site-ului sunt proprietata Softlead. Toate informatiile introduse de utilizatori pe site sunt proprietatea acestora si isi asuma responsabilitatea in legatura cu veridicitatea acestora.

Softlead permite introducerea companiilor, a produselor acestora si a comunicatelor de presa. Toate informatiile sunt proprietatea lor si nu pot fi reproduse fara acordul acestora.

Softlead nu garanteaza ca acest site, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potentil daunatoare. Utilizatorul foloseste acest site pe riscul sau, iar Softlead nu isi asuma responsabilitatea pentru daune directe sau indirect cauzate. Softlead nu ofera nici un fel de garantie pentru corectitudinea continutului de pe site.

Efectuarea de operațiuni neautorizate cu privire la acest site, inclusiv (dar nu limitat de): utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, scris informații pentru scopuri comerciale, blocare acces, și așa mai departe, vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care afecteaza viata privata, proprietatea intelectuală, și care dezvolta campanii politice / electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mass e-mail-uri, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa se dea drept altă persoană sau entitate. Softlead își rezervă dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Dacă munca dumneavoastră a fost copiată într-un mod care încalcă dreptul de proprietate intelectuală, vă rugăm să adreseze o notă catre Softlead care ar trebui să cuprindă:
• semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate să reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
• O descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
• O indicație pe site-ul, de unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
• adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail;
• O declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de catre detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii.
• O declaratie pe proprie raspundere realizata la biroul notarial, spunând că acționează cu bună-credință, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti proprietarul dreptului sau ca actionati in numele proprietarului.

Termenii si conditiile de utilizare sunt supuse legislatiei romanesti. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in 30 de zile lucratoare de la inregistrarea acesteia de catre Softlead. În cazul în care o tranzacție nu poate fi atins în termenul precizat anterior, aceasta va fi considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul central al Softlead.