Despre noi

Servicii

Generarea de lead-uri se face organic, fiind vorba despre un proces B2B de recomandare a celor mai potrivite soluții.

Oferim suport și consultanță în definirea seturilor de funcționalități tehnice personalizate fiecărei cerințe primite.

Software development

Pentru aplicații software pesonalizate generarea de soluții intră pe un flux dedicat de atribuire a proiectelor, prin recomandarea companiilor potrivite din cadrul platformei.

Analiză de Business

Modelarea proceselor în vederea realizării caietelor de sarcini și a pregătirii implementării aplicațiilor software.

Softlead în România

Softlead este prima platformă de tip marketplace din România, 100% dedicată aplicațiilor software, cu rol de generator de lead-uri. Obiectivul principal este acela de a oferi acces la soluții software potrivite fiecărui tip de organizație, de la start-up-uri la companii mari și foarte mari.

În prezent, Softlead deține peste 500 de aplicații software create special pentru industrii precum: medical, agricultură, retail, horeca, servicii, administrație publică, precum și din cele mai importante categorii specializate: Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Managementul Documentelor, Managementul Resurselor Umane, Business Process Modelling (BPM), Sales Force Automation (SFA), Managementul Depozitelor - Warehouse Management System (WMS), e-commerce, precum și multe altele.

De asemenea, în cazul aplicațiilor specifice unei industrii, unde nu există soluții personalizate, Softlead creează soluții custom, prin echipe dedicate acestor proiecte.

Prezență media validată de: