Cariere

Echipa noastră

Foarte puțini sunt cei care nu se miră când aud câte lucruri frumoase facem, deși suntem încă o echipă mică. Pentru că ne concentrăm pe acțiunile și strategiile care fac diferența, pe acele proiecte și pe clienți care ridică ștacheta, care ne provoacă să ieșim din zona de confort.

Credem într-un mediu de lucru relaxat, unde rutina și blazarea nu își pot face loc. Și, pentru a-și face o idee mai clară, am creat un video, în care am animat experiența Softlead, prin ochii colegilor noștri.

Beneficii

Laptop și monitor suplimentar

Tichete de masă

Asigurare medicală privată

Birou în inima Bucureștiului

în cartierul Cotroceni

Program flexibil

Ieșiri cu echipa

Participare la evenimente

Implicare în toate etapele unui start-up

De ce să aplici?

1.

Diversitatea proiectelor

2.

Ai posibilitatea să te implici concret în dezvoltarea companiei și a proiectelor.

3.

Avem reguli, dar acestea au fost create doar pentru a ne organiza intern și pentru a asigura productivitatea.

4.

Suntem deschiși, comunicativi, creativi.

Proiecte speciale

Regatta IT

Suntem primii care au creat în România un marketplace 100% dedicat aplicațiilor software, primii care au implementat un concept de teambuilding pe mare, între companiile de IT. Tradiția continuă tocmai pentru că primim sute de mesaje de încurajare pentru tot ce înseamnă Regatta IT: o competiție de sailing a pasionaților de tehnologie, condimentată cu adrenalină, zâmbete, voie bună și cu cei mai tari oameni din industrie.

Așa a fost la ultima ediție, la care au participat aproape 200 de prieteni din cele mai cool companii IT din România:

Joburi disponibile

Junior Customer Success

În echipa Softlead, privim mai mult spre calitate decât spre cantitate. Dar atunci când avem volume mari de activități, idei sau probleme, le gestionăm eficient, matur și adaptat contextului.

Citește tot arrow_forward

Senior Sales & Business Developer

Vei interacționa cu manageri, specialiști în marketing sau în vânzări din companiile IT partenere, cărora le vei prezenta avantajele listării pe Softlead, achiziția unui abonament de servicii Premium sau activarea posibilității de generare de lead-uri.

Citește tot arrow_forward

Software Developer

Suntem în căutarea acelor colegi care au o viziune comună cu a noastră, pasionați de tehnologie, iubitori ai provocărilor în tot ceea ce înseamnă aplicații software și tehnologii dedicate dezvoltării lor.

Citește tot arrow_forward

Online Marketing Specialist

Ca Online Marketing Specialist în echipa Softlead, vei avea o singură misiune: aceea de a crea și de a implementa strategii performante de lead generation pentru industria IT/Software.

Citește tot arrow_forward