Online Marketing Specialist

Suntem permanent în căutarea acelor colegi care au o viziune comună cu a noastră, pasionați de tehnologie, antreprenoriat, iubitori ai provocărilor în tot ceea ce înseamnă aplicații software și tehnologii dedicate dezvoltării lor.

Ca Online Marketing Specialist în echipa Softlead, vei avea o singură misiune: aceea de a crea și de a implementa strategii performante de lead generation pentru industria IT/Software. În fiecare zi, vei primi provocările unui domeniu atractiv și dinamic și vei interacționa cu o echipă de oameni care iubesc tehnologia și digitalizarea accelerată.

Cerințe
 • Minim 3 ani experiență în departamente sau agenții de Social Media/Digital Marketing
 • Experiență anterioară în implementarea strategiilor și campaniilor de online marketing pentru branduri din industria IT/software.
 • Pasionat(ă) de tot ce înseamnă digital (Social Media, online, software, content marketing)
 • Pasionat(ă) de instrumente digitale (de exemplu, ne dorim tare mult să adori Canva, Google Analytics, Facebook & LinkedIn Ads Manager)
 • Creativ(ă)
 • Abilități de copywriting pentru a crea campanii de succes.
 • Conectat(ă) la tot ce înseamnă comunicarea B2B prin mass-media de profil/generaliste.
 • Pentru că cifrele sunt esențiale, va trebui să monitorizezi și să gestionezi buna funcționare a campaniilor în raport cu obiectivele și indicatorii stabiliți.
 • Fire analitică și proactivă.
Responsabilități
 • Planificarea și monitorizarea strategiei de online marketing.
 • Îndeplinirea obiectivelor și indicatorilor de performanță pentru campanii de lead generation prin diverse canale online.
 • Gestionarea bugetelor de online marketing.
 • Construirea parteneriatelor cu entități media sau de tip B2B.
 • Colectarea și analiza datelor rezultate din campanii.
 • Raportarea performanțelor și ajustarea strategiei în funcție de rezultatele obținute.
Beneficii
Computer notebook

Laptop și monitor suplimentar

Food plate

Tichete de masă

Medical Shield

Asigurare medicală privată

Buildings

Birou în inima Bucureștiului

în cartierul Cotroceni

Bussines Time

Program flexibil

Coffee Cup

Ieșiri cu echipa

Calendar star

Participare la evenimente

Construction Wall

Implicare în toate etapele unui start-up

Aplică pentru acest job

Trimite-ne prin formularul de mai jos sau pe adresa [email protected] CV-ul tău, o prezentare a proiectelor în care ai fost implicat sau povestește-ne pe scurt cum arată experiența ta și hai să ne cunoaștem la o cafea!

#LifeAtSoftlead

În birourile Softlead, ceasurile măsoară doar performanța. Pentru că încurajăm flexibilitatea, responsabilitatea de a finaliza la timp task-urile făcând parte din încrederea pe care o avem în fiecare dintre colegii noștri.

Job 1

În echipa Softlead, învățăm împreună. Pentru că mereu poți afla cele mai cool tehnologii de la colegul din dreapta ta sau despre strategii de marketing de la colega de la etaj.

Job 2

Ne place să inovăm. De aceea, construim experiențe. În teambuilding-uri, prin povești din week-end sau prin evenimentele și meet-up-urile la care participăm.

Job 3
Joburi disponibile

Junior Customer Success

În echipa Softlead, privim mai mult spre calitate decât spre cantitate. Dar atunci când avem volume mari de activități, idei sau probleme, le gestionăm eficient, matur și adaptat contextului. Pentru poziția de Junior Customer Success, ne-ar plăcea să fii pasionat de tot ce înseamnă aplicațiile software (mobile, enterprise, cloud etc.), dar și de relaționarea directă cu segmentul B2B (companii). Practic, activitatea ta va include procese de calificare/validare a lead-urilor primite în platforma Softlead prin interacțiuni directe cu fiecare client (telefon/e-mail). Cerințele de ofertă calificate vor fi înregistrate în aplicația noastră CRM, un instrument iubit și util întregii echipe, care oferă rapoarte și statistici despre activitatea noastră.

Citește tot

Senior Sales & Business Developer

Misiunea ta: aceea de a participa activ la susținerea companiilor IT partenere Softlead. Vei interacționa cu manageri, specialiști în marketing sau în vânzări din companiile IT partenere, cărora le vei prezenta avantajele listării pe Softlead, achiziția unui abonament de servicii Premium sau activarea posibilității de generare de lead-uri. Vei face parte din povestea unui start-up dinamic și creativ.

Citește tot

Software Developer

Suntem în căutarea acelor colegi care au o viziune comună cu a noastră, pasionați de tehnologie, iubitori ai provocărilor în tot ceea ce înseamnă aplicații software și tehnologii dedicate dezvoltării lor. Ca software developer vei participa la dezvoltarea platformei Softlead și la transformarea acesteia în cel mai important instrument folosit de companiile care caută software.

Citește tot

Online Marketing Specialist

Ca Online Marketing Specialist în echipa Softlead, vei avea o singură misiune: aceea de a crea și de a implementa strategii performante de lead generation pentru industria IT/Software. În fiecare zi, vei primi provocările unui domeniu atractiv și dinamic și vei interacționa cu o echipă de oameni care iubesc tehnologia și digitalizarea accelerată.

Citește tot