Do It Yourself RabarburaERP pentru industria alimentara

Elastoffice anunta organizarea webinarului “Do It Yourself RabarburaERP pentru industria alimentara”, in data de 8 aprilie, la ora 10.

 

  •    08 Aprilie 2021
“DIY RabarburaERP este un concept nou in domeniul implementarii solutiilor de tip ERP pe care l-am dezvoltat pentru industria procesatoare de carne, astfel incat orice companie care activeaza in aceasta industrie sa isi poata implementa solutia RabarburaERP intr-un mod usor, fara ajutorul unor consultanti”, a transmis Mircea Munteanu, managerul Elastoffice Romania.

Modul in care este structurat RabarburaERP pentru industria procesatoare de carne permite derularea procesului de implementare in sistem DIY.

Beneficiile implementarii DIY RabarburaERP:

- Reduce costurile presupuse de consultanta la implementare;

- Implementarea poate fi realizata gradual, astfel permite crearea unui ritm propriu;

- Ofera libertate de decizie si de a face schimbari rapid;

- Procesul de invatare a utilizarii solutiei este adaptat diferitelor tipuri de persoane din companie.

“Toata lumea stie ca trebuie sa ai lucru' tau. Da parca si mai fain ii atunci cand ti-l si faci singur. rabarburaERP iti livreaza tot ce ai nevoie pentru a-ti instala singur propriul sistem de administrare a afacerii. Cand poti! Cum vrei! Cat iti permiti! La urma urmei tu esti sefu'!”, a adaugat managerul Elastoffice.

Cei interesati sa participle la webinar se pot inscrie accesand link-ul: https://erp.rabarbura.ro/webinar8aprilie/

Introduceți evenimentul în

Elastoffice Romania Srl

Elastoffice Romania Srl

Elastoffice Romania a dezvoltat si comercializeaza rabarburaERP, sistemul ERP pentru IMM-uri, incepand cu 100 EUR / luna!Un sistem cu adevarat integrat, creat in Romania: CRM, Vanzari, Achizitii, HRM, DMS, MRP, Contabilitate, Stocuri si multe alte module.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward