Descriere

O echipa de tineri programatori si medici care vor sa ajute la digitalizare. Am inceput in 2016 cu partea de Stomatologie, in 2017 cu partea de Paraclinice, in 2019 am dezvoltat partea de Clinice iar in 2020 partea de Laborator.

Cautati o solutie de eficientizare si digitalizare a cabinetului sau a clinicii dumneavoastra? Comet este un partener de inalta calitate care ofera solutii inovatoare pentru dumneavoastra. Comet este o aplicatie in Cloud oferita ca SaaS (Software as a service).

Aplicatia Comet este o solutie all-in-one pentru Paraclinice, Clinice, Laborator si Stomatologie, schimbarea intre ele facandu-se foarte rapid. Toate cele patru ramuri medicale impart baza de date in: pacienti, plati si facturi astfel incat receptia poate inregistra un pacient in oricare din ele, ulterior un medic are acces la tot istoricul pacientului din clinica.

Avem grija si de cum au acces pacientii la datele lor, pentru ca si noi am fost la randul nostru pacienti, asa ca oferim acces online la istoric iar printr-un simplu SMS sau click de buton stergem automat si instant datele de contact cum ar fi Telefon si Email.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!