Obține prin Filbo un credit pentru digitalizare

70% din companii amână digitalizarea din motive financiare

Prin intermediul Filbo poți obține până la 115.000 RON, iar pentru credite peste 60.000 RON beneficiezi de un consilier care să te ajute pentru finanțarea achiziției tale.

Filbo

Deși IMM-urile reprezintă 99.7% din companiile din economie și angajează peste 65% din salariați, doar 1 din 8 mici antreprenori au acces la un credit bancar. De asemenea, circuitul banilor în ecosistemul unui antreprenor este foarte lent, cu un timp mediu de încasare a creanțelor de peste 100 de zile. Este ca și cum ai merge cu frâna de mână trasă.

Softlead, în parteneriat cu fintech-ul Filbo, oferă o soluție care ajută antreprenorii să își ducă afacerea la următorul nivel. În funcție de nevoile firmei tale, asta poate să însemne un credit pentru investiții în digitalizare, finanțarea capitalului de lucru sau un credit rapid pentru a acoperi o nevoie urgentă.

10 minute să aplici. Aprobare în max. 24h pentru sume până la 60.000 RON. Sună #nextlevel, nu?

Cum poți aplica?

Procesul este 100% online și durează maxim 10 minute. Ai nevoie doar de următoarele:

  • Un computer sau telefon cu o cameră, pentru identificarea online
  • Ultima balanță disponibilă, nu mai veche decât ultima balanță trimestrială încheiată
  • Un extras de cont al firmei tale pe ultimele 30 de zile
  • Cartea ta de identitate
Filbo
Creditare
Cine poate aplica?
Sunteți administratorul unui SRL, SA, PFA, II, IF Nu ați avut incidente majore de plată
Compania are cel puțin 6 luni de la înființare Nu aveți procese de executare silită pe firmă și personal
Compania este activă și generează venituri Nu înregistrați întârzieri la Centrala Riscurilor de Credit sau în Biroul de Credit (în cazul PFA-urilor și a profesiilor liberale)

Despre Filbo

Serviciul este oferit în parteneriat cu platforma Filbo, care este un fintech creat în 2020 cu misiunea de a oferi cea mai simplă soluție de finanțare din România pentru mici antreprenori.

Filbo este o marcă înregistrată a OMRO, o instituție financiară nebancară cu un istoric de aproape 30 de ani, pe parcursul cărora peste 10,000 de mici antreprenori au accesat credite pentru capital de lucru și investiții pentru dezvoltarea afacerilor. OMRO este înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României, fiind organizată şi funcţionând în conformitate cu prevederile Legii Nr. 93/2009 privind instituţiile financiare nebancare. În 2019, OMRO a obținut de la Comisia Europeană certificarea de conformitate cu Codul European de bună conduita pentru servicii de microfinantare. Această certificare a venit ca recunoaștere a atenției acordată standardelor de calitate în ceea ce privește relațiile cu clienții în activitatea de microcreditare.

Finanțarea care se acordă beneficiază de sprijinul Uniunii Europene în cadrul mecanismului de garantare stabilit în temeiul Regulamentului (UE) nr. 1296/2013 al Parlamentului European și al Consiliului de instituire a unui program al Uniunii pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială („EaSI”) și în cadrul Fondului european pentru investiții strategice („FEIS”), instituit în cadrul planului de investiții pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la susținerea finanțării și a punerii în aplicare a investițiilor productive în Uniunea Europeana și de a facilita accesul la Finanțare. Informații suplimentare despre FEIS sunt disponibile pe site-ul Comisiei Europene și pe Twitter (#investEU). Garanțiile creditelor din cadrul programului EaSI sunt finanțate de Comisia Europeană și gestionate de Fondul European de Investiții.