Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

06 septembrie 2021

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

Prin acest parteneriat, retailerii din România și Europa Centrală și de Est beneficiază de integrarea end-to-end a sistemelor ERP, WMS, e-commerce oferite de Soft Net Consulting, cu platforma pentru automatizarea livrărilor dezvoltată de Postis. Aceştia vor putea automatiza operaţiunile de livrare şi vor avea la dispoziţie multiple soluţii de transport precum şi o reţea cu peste 2.000 de lockere şi puncte de preluare.

În urma integrării cu platforma Postis, soluția ASIS ERP va oferi funcţionalităţi complete pentru  eficientizarea activităţilor de comerț. Astfel, companiile care utilizează soluţia vor avea la dispoziţie multiple opțiuni de livrare prin accesul imediat la un catalog de peste 150 de soluții de transport ce includ curieri, livratori și transportatori specializați. Soluţiile de transport oferite de Postis au disponibilitate regională, națională, în Europa sau chiar la nivel global.  De asemenea, utilizatorii sistemului ASIS ERP vor avea acces la funcționalitatea eShop Delivery Widget prin care  pot să ofere clienților posibilitatea de a alege chiar la finalizarea coșului de cumpărături opțiunea de livrare expres, standard sau programată, precum şi alegerea locului livrării: adresa proprie, preluare din magazin sau de la peste 2.000 de lockere sau puncte de preluare integrate cu Postis. Prin serviciul Postis Customer Engagement, comercianții pot oferi clienților informații în timp real despre stadiul livrării, prin SMS și e-mail, în timp ce Postis CX Tracker permite comercianților să afle care este percepția clienților lor cu privire la fiecare livrare, cu formulare integrate de rating, feedback şi NPS.

Parteneriatul cu Postis răspunde cerinţelor clienților noştri şi creşterii semnificative a comerţului online în România. Pentru a gestiona eficient volumul mare de comenzi, companiile au nevoie de un nivel superior de automatizare şi eficientă operaţională, care să genereze atât îmbunatăţirea relaţiilor cu clienţii cât şi reducerea costurilor. Integrarea cu Postis creşte bogăţia funcţională a sistemul ASiS ERP şi implicit valoarea primită de clienţi. Ne bucură asocierea a două companii vizionare şi oportunităţile de afaceri care se deschid", declară Dorin Andreica Director General Soft Net Consulting.

Noile funcționalități aduse de integrarea soluției ASIS ERP cu Platforma Postis se adresează atât clienților existenți ai Soft Net Consulting care au nevoie de extinderea proceselor de business administrate integrat către activitățile de distribuție și livrare, cât și clienților noi care doresc simplificarea infrastructurii IT și iau în considerare un ecosistem de aplicații holistic prin care sunt acoperite toate operațiunile necesare unui comerț online sau offline modern.

În funcție de obiectivele clienților, Soft Net Consulting poate personaliza fluxurile de date și procesele prin care acestea sunt utilizate, atât în activitățile operaționale, cât și în cele de control și raportare.

“Prin serviciile pe care le oferă, Postis ajută companiile din retail să devină mai bune în zona de distribuție și livrare și să transforme procesele de supply-chain în experiențe de client diferențiatoare. Credem că tehnologiile avansate trebuie să stea la baza oricărui business care dorește să se dezvolte pe termen lung, de aceea căutăm să facem serviciile noastre cât mai accesibile oricărei companii, mari sau mici deopotrivă. De aceea, ne bucură faptul că funcționalitățile noastre sunt acum disponibile clienților Soft Net Consulting și integrate în experiența intuitivă pe care ASIS ERP o oferă utilizatorilor săi,” afirmă Andrei Moldoveanu, Product Owner Postis

Integrarea celor două soluții este deja funcţională şi disponibilă comercial tuturor categoriilor de clienţi.

 

Suntem prezenti pe piata de consultanta privind solutiile informatice de business din anul 1999. Anii de experienta se reflecta in peste 800 de implementari reusite pe diverse industrii, care au generat bune practici in managementul proiectelor software, analiza proceselor si fluxurilor informationale de afaceri.

Află mai multe
Aplicații software recomandate

CAS genesisWorld: o solutie puternică pentru vânzări, marketing și serviciul clienți

Citește tot arrow_forward

ERP este un acronim pentru Enterprise Resource Planning. Pentru a putea furniza o definitie corecta a unui sistem ERP, ganditi-va mai intai la toate procesele care sunt esentiale pentru a conduce o afacere, incluzand contabilitatea, resursele umane, ...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

15 elemente de analizat când alegi soluția pentru semnarea electronică a documentelor

Există numeroase soluții specifice pentru semnarea electronică a documentelor. Adoptarea unei astfel de soluții duce eficientizarea considerabilă a timpului destinat semnării contractelor, anexelor sau altor documente oficiale. Cum ar fi ca semnarea unui contract cu furnizorul să aibă loc în doar câteva minute pentru a-i câștiga încrederea și a nu-și pierde răbd...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamică companie de securitate cibernetică fondată și condusă de antreprenori români, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cat de util este un sistem ERP pentru afacerea ta? – CIEL Romania

Tot mai multi antreprenori si contabili folosesc in ultimii ani sisteme ERP pentru ca ii ajuta in usurarea modului de prelucrare a datelor, dar si pentru ca le ofera acces la informatii in timp real (din alt birou, din alta locatie sau din alta tara). 

Citește articolul arrow_forward