Descriere

Cine suntem?

Suntem prezenți pe piața de consultanță privind soluțiile informatice de business din anul 1999. Anii de experiență se reflectă în peste 800 de implementări reușite pe diverse industrii, implementări care au generat bune practici în managementul proiectelor software, analiza proceselor și fluxurilor informaționale de afaceri.

Ne recomandă:

  • metodologia proprie de vânzare și implementare orientată spre client
  • echipa profesionistă de consultanți cu o experiență de peste 10 ani în domeniu
  • sistemul performant de suport tehnic
  • portofoliul diversificat de clienți
  • pachetul complet de soluții informatice care acoperă atât nevoile IMM-urilor, cât și așteptările marilor companii

Ce vă oferim?

Înțelegem bine procesele de business, vorbim pe limba contabililor, economiștilor și antreprenorilor și știm să transformăm nevoile clienților în cerințe și funcționalități ale sistemului informatic.

Pe lângă funcţionalităţile standard ale produselor software aflate în portofoliul nostru, programatorii din departamentul nostru de dezvoltare pot personaliza soluţia aleasă la specificul activităţii fiecărui client şi a fiecărei industrii. 
Prin soluţia personalizată şi livrată la cheie asigurăm rezolvarea tuturor cerinţelor clienţilor cuprinse în scopul şi obiectivele proiectului de implementare, cu implicarea utilizatorilor cheie în toate etapele critice, de la colectarea informaţiilor, la analiza proceselor şi fluxurilor şi definirea cerinţelor funcţionale, şi până la testarea funcţionalităţilor dezvoltate şi implementate. 

Ce vă asigurăm? 

Asigurăm sistem de suport post-implementare peste media industriei.
Cu o echipă dedicată de suport, oferim asistenţă tehnică online, prin portal, telefonic şi la fața locului pentru peste 400 de contracte active de service, asigurând update-uri, dezvoltări customizate şi răspunsuri prompte la sesizările şi problemele clienţilor apărute în utilizarea soluţiilor informatice. 
Canalele de acces la service şi suport sunt variate, disponibilitatea la aceste servicii este adaptată programului clientului, iar intervenţiile noastre sunt rapide şi eficiente, fiind rezolvate în funcţie de prioritatea şi urgenţa problemelor ridicate. 
Clienţii apreciază la consultanţii Soft Net Consulting flexibilitatea, adaptabilitatea şi disponibilitatea lor de comunicare, soluţiile clare oferite la problemele lor şi răspunsurile prompte şi precise. 

Ce avantaje vă aducem?

Avantajul competitiv pe care vi-l pot aduce aceste soluții informatice integrate în business-ul vostru constă atât în optimizarea și eficientizarea fluxurilor de lucru și proceselor interne, cât și în desavârșirea relațiilor externe ale companiei cu clienții și partenerii de afaceri.

Mai exact, este vorba despre controlul deplin asupra afacerii, activității și rezultatelor acesteia, urmărirea comenzilor, costurilor și consumurilor, gestionarea eficientă a resurselor, creșterea performanței afacerii sau diminuarea volumului și timpului de muncă necesar pentru elaborarea rapoartelor și analizelor.

Aplicațiile companiei Soft Net Consulting

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Soft Net Consulting

Interes redus pentru digitalizare IMM. Doar 292 de proiecte depuse până în prezent

Interesul antreprenorilor români pentru programul de digitalizare a IMM-urilor este foarte redus, până la 11 mai erau depuse 292 de proiecte, deși startul a avut loc în luna februarie. În medie, au fost depuse 5 proiecte pe zi. Chiar dacă numărul companiilor care aplică la astfel de programe crește de obicei pe finalul intervalului, sunt puține șanse ca ținta de 5.500 de proiecte anunțată de autorități să fie atinsă.

Citește tot

Oportunități majore de digitalizare pentru IMM-uri în 2022

Companiile romanești primesc noi oportunităţi de digitalizare 2022, după ce pe 25 iulie Comisia Europeană a aprobat 45 de miliarde euro prin acordul de Parteneriat pentru transformarea României.

Citește tot

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește tot

Soft Net Consulting creşte cu 350% businessul de CRM

În 2020 companiile românești au devenit mult mai preocupate de îmbunătățirea relațiilor cu clienţii şi eficientizarea vânzărilor şi serviciilor de suport, ceea ce pentru Soft Net Consulting a însemnat o creştere cu 350% a activității diviziei CRM.

Citește tot

Soft Net Consulting devine primul CAS Gold Partner din Romania

Luna februarie a adus o veste bună pentru Soft Net Consulting, devenind primul CAS Gold Partner din România şi singurul din Europa Centrală şi de Est. Mai mult, în 2021 sunt doar 12 parteneri de nivel Gold pe CAS CRM în toată Europa, ceea ce face că distincţia să fie şi mai meritorie. 

Citește tot