6 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

14 martie 2021

Specialiștii recomandă ca în perioadele dificile, cum ar fi cele de recesiune sau de pandemie, obiectivele organizaționale să se concentreze în special asupra eficientizării resurselor interne și creșterii productivității.

6 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

Omiterea informațiilor, a bugetelor sau a stocurilor, incapacitatea de a administra corect noile proceduri sau fluxuri de lucru pot fi aspecte care să pună obstacole suplimentare companiilor și care să le îndepărteze semnificativ de posibile creșteri sau chiar de obiectivul de supraviețuire.

De aceea, digitalizarea prin achiziția și implementarea aplicațiilor software este esențială și poate fi considerată adesea varianta inteligentă de alocare a bugetelor pentru a depăși momentele dificile.

Întrucât companiile cu 50-100 de angajați din domenii precum turism, Horeca, producție sau servicii sunt și cele care au nevoie de o organizare perfectă în momente de criză, fiind expuse riscurilor și erorilor, Softlead a creat o selecție a celor mai importante 10 soluții software recomandate. Desigur, alegerea aplicației trebuie să respecte nevoile fiecărei companii și specificul acesteia în raport cu cifra de afaceri, numărul de angajați, bugetul și resursele disponibile, obiectivele stabilite și problemele existente.

 1. Aplicații software de tip CRM

În perioade dificile, dar nu numai, managementul resurselor unei companii trebuie să fie gestionat eficient pentru a se păstra competitivitatea organizațională. Astfel, monitorizarea clienților, generarea rapoartelor cu privire la activitățile principale și secundare, tabloul de bord al portofoliului de clienți sau de furnizori sunt câteva dintre cele mai importante elemente pe care le oferă o aplicație de tip CRM.

 1. Aplicații de HR

Recesiunea poate schimba în mod complet paradigma de digitalizare a anumitor tipologii de companii, care, până în acest moment, nu aveau incluse în planurile de achiziții sau de bugetare soluții dedicate resurselor umane, iată că, de acum, lucrurile se vor schimba. Lucrul la distanță, de acasă sau din afara birourilor, necesită un plus de organizare și de o regândire a obiectivelor, accentul fiind pus mai mult pe optimizare, eficientizare și raportare decât era în anii anteriori.

 1. Soluțiile software de tip ERP

Considerate a fi cele mai complexe aplicații software din zona enterprise, aplicațiile software de tip ERP necesită o activitate completă de modelare a proceselor organizaționale și a factorilor care au indicat nevoia de implementare. Astfel, alegerea efecturării unei investiții considerabile în aplicații ERP în perioade de criză înseamnă eficientizarea resurselor exact în momentul propice. Iată cum poate fi crescută eficiența operațională:

 • Prin automatizarea și menținerea controlului asupra tranzacțiilor financiare și prin reducerea erorilor.
 • Prin acces rapid la informații financiare, la rapoarte și concluzii, toate fiind actualizate în timp real.
 • Prin reducerea costurilor (exemplu: renunțarea la documente printate).
 • Prin creșterea productivității angajaților.
 • Integrarea cu alte sisteme va conduce la situații actualizate, astfel încât deciziile care pot schimba direcția de funcționare a companiei pot fi luate în raport cu date exacte și concrete, rapid, fără termene depășite, ceea ce în situații de recesiune poate fi un avantaj considerabil.
 1. Gestiunea stocurilor

În business-uri care operează cu stocuri, exactitatea este cuvântul-cheie. Astfel, aplicațiile software dedicate necesită module de citire a codurilor de bare, integrare cu modele specifice de cântare, propuneri de stoc optim, rețetare (în special pentru industria Horeca), liste de prețuri, managementul centrelor de cost, integrare cu platforme de e-commerce (magazine online), toate acestea fiind integrate într-o singură aplicație.

 1. Aplicațiile software de tip BI

Business Intelligence (BI) sunt platforme inteligente de grafice interactiveinstrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real. Dintr-o astfel de platformă software, se pot genera rapoarte complexe pe o multitudine de date: cheltuieli, procese operaționale, resurse umane și client service. 

 1. Semnătura electronică

Lucrul la distanță, în afara birourilor, a dus la o adaptare continuă a companiilor, inclusiv de natură administrativă. Astfel, pentru a eficientiza fluxurile de semnare a documentelor de maximă urgență, semnătura electronică este esențială, fiind respectate, în același timp, siguranța beneficiarului. Semnătura electronică este reglementată prin lege de mai bine de 10 ani. Află mai multe depre costuri de aici!

Pentru a beneficia de consultanță gratuită în procesul de identificare a soluției software potrivite, companiile pot completa formularul de aici sau pot trimite un e-mail pe adresa [email protected].

Aplicații software recomandate

Solutie digitala care furnizeaza cotatii/oferte comerciale exacte, rapide si personalizate in scopul eliminarii erorii umane, imbunatatirii productivitatii procesului de vanzare si crearea unui parteneriat stabil cu clientii.

Citește tot arrow_forward

CAS genesisWorld: o solutie puternică pentru vânzări, marketing și serviciul clienți

Citește tot arrow_forward

Aplicatia CRM Simplio este solutia optimizata si creata special pentru orice tip de business. Hai sa ne cunoastem, sa putem face impreuna lucruri frumoase si utile!

Citește tot arrow_forward

Automatizarea vânzărilor centralizează și automatizează date și operații specifice procesului de vânzare.  

Citește tot arrow_forward

Symbio este o parte esențială a strategiei companiei și prezintă o imagine unitară a partenerilor, gestionează și automatizează procesele interne și oferă rapoarte personalizate.

Citește tot arrow_forward

Produsul Green CRM se adreseaza companiilor care ofera servicii si isi doresc o evidenta sigura asupra managementului relatiei cu clientii lor.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Raport 2Checkout: Impactul COVID-19 asupra vânzărilor online

Creștere semnificativă a comenzilor de software, produse și servicii digitale, în România și la nivel global

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Atos va achiziționa Motiv - firmă olandeză de securitate cibernetică

Atos anunță că a ajuns la un acord pentru achiziționarea Motiv ICT Security, cel mai mare furnizor independent de Managed Security Services (MSS) din Olanda. Această achiziție va consolida poziția Atos ca al treilea furnizor global de Managed Security Services și își va extinde capabilitățile companiei în domenii critice, precum detectarea și răspunsul la amenințările ci...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cât de performante au fost magazinele online din România în 2018

În 2018, rata de conversie medie a magazinelor online românești a crescut față de 2017, de la 1,30% de la 1,53%. Cifrele au la bază o analiză reprezentativă realizată de Omniconvert pe un eșantion de 772 milioane de vizite înregistrate de cele mai importante 300 de magazine online din România. Omniconvert este o companie de optimizare conversii și A/B testing din R...

Citește articolul arrow_forward