Descriere

Medialine Romania este un important furnizor de solutii de business IT&C, valorificand experienta dobandita in cadrul grupului german Medialine AG, in cei peste 20 ani de activitate pe piata locala.

Avand un palmares important de clienti atat pe plan national cat si international, suntem un jucator strategic pe piata IT&C axat pe solutiile integrate de optimizare a proceselor de business dintr-o companie.

Credem ca “zestrea” noastra este data de solutiile dezvoltate si implementate cu succes in cazul clientilor din diverse domenii de activitate.

Cu o experienta vasta in domeniul strategiei si adaptarii proceselor de afaceri, consultantii nostri sunt alaturi de clienti pentru transpunerea in practica a viziunii lor asupra afacerii.

Focalizarea noastra este data de elaborarea si implementarea solutiilor integrate care vor accelera dezvoltarea afacerii catre atingerea obiectivelor propuse.

Aplicațiile companiei Medialine Romania

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Medialine Romania

Cozia MTB and Run 2021

Susţineţi dragostea pentru natură, sport şi spirit de echipă alături de Medialine Romania la Cozia MTB and Run 2021, un concurs la care ne implicăm alături de Cozia Racing Team.

Citește tot

Trebuie să ne gândim la soluții care să aducă valoare reală pentru companii

Este dificil să faci oamenii să nu mai gandească în „Bits and Bytes“, ci la soluții care să livreze valoare pentru business 

Citește tot

Sunteți pregătiți să faceți față atacurilor de phishing?

Phishing-ul a devenit în ultimii ani principalul vector de propagare a amenințărilor în mediul enterprise. Frecvența campaniilor de acest tip devine tot mai mare și în România, însă specialiștii Medialine va pot ajuta să țineți riscurile sub control. Practica arată că derularea unor sesiuni de training, combinate cu testări prin simulări în condiții reale crește semnificativ abilitatea angajaților de a identifica atacurile de phishing.

Citește tot

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marketing şi suport au un profil mult mai diversificat. Prin urmare, nu e de mirare că în multe companii CRM-ul este încă o necunoscută.

Citește tot

Cum ajută un CRM în activitatea curentă. La ce vă puteţi aştepta?

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marketing şi suport au un profil mult mai diversificat. Prin urmare, nu e de mirare că în multe companii CRM-ul este încă o necunoscută.

Citește tot

Externalizarea serviciilor IT cea mai bună opțiune pentru companiile lipsite de resurse interne

Este greu să ţineţi pasul cu dezvoltarea tehnologiei şi aveti dificultăţi să angajati specialiştii necesari? Externalizarea serviciilor IT este soluţia care vă ajută să exploataţi optim infrastructura existentă, dar şi să asiguraţi nivelul dorit de securitate şi disponibilitate.

Citește tot