Descriere

Cu o experiență de 20 de ani, Focality livrează excelență operațională în materie de soluții IT, consultanță și instalații, susținându-ți afacerea și ajutând-o să se diferențieze și să prospere. Soluțiile  inovatoare și  customizate vin în întampinarea problemelor clienților și depășesc așteptările acestora, oferindu-le suportul tehnic necesar pentru a atinge performanța.

Focality integreaza solutii IT&C de infrastructura de la furnizori de prestigiu: APC, CheckPoint, Cisco, Dell/EMC, Eaton, Fortinet, HP, IBM, Ivanti, Lenovo, Veeam, VMware.

Departamentul nostru de solutii de afaceri implementeaza cu succes solutii ERP de la SAP si aplicatii de business intelligence de IBM, SAP si Qlik si solutii de document management ELO Digital si CAS.

In sprijinul clientilor nostri efectuam audituri de securitate IT complexe, proiectare de datacentere si consultanta pentru modelarea de procese de afaceri

Aplicațiile companiei FOCALITY

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Securitate cibernetica SDDC

Era Digitala în care trăim și multitudinea de aplicații pe care le folosim ne expun din ce în ce mai mult la amenințările de securitate cibernetică. Într-un workshop de excepție, organizat de Focality, Palo Alto Networks și WMware am prezentat teoretic și practic o nouă abordare: renunțarea la tehnica de a proteja doar perimetrul unui DC și privim securitatea dupa modelul end-to-end,  focusându-ne pe disponibilit

Citește tot arrow_forward