Securitate cibernetica SDDC

26 aprilie 2017

Era Digitala în care trăim și multitudinea de aplicații pe care le folosim ne expun din ce în ce mai mult la amenințările de securitate cibernetică.

Într-un workshop de excepție, organizat de Focality, Palo Alto Networks și WMware am prezentat teoretic și practic o nouă abordare: renunțarea la tehnica de a proteja doar perimetrul unui DC și privim securitatea dupa modelul end-to-end,  focusându-ne pe disponibilit

Securitate cibernetica SDDC

Era Digitala în care trăim și multitudinea de aplicații pe care le folosim ne expun din ce în ce mai mult la amenințările de securitate cibernetică.

Într-un workshop de excepție, organizat de Focality, Palo Alto Networks și WMware am prezentat teoretic și practic o nouă abordare: renunțarea la tehnica de a proteja doar perimetrul unui DC și privim securitatea dupa modelul end-to-end,  focusându-ne pe disponibilitatea serviciilor IT.

Din punct de vedere al securitatii cibernetice, marea majoritate a organizatiilor se ocupa in principal de traficul de date Nord-Sud (trafic de date dinspre Internet catre Organizatie si dinspre utilizatori catre Internet).

Problema este ca traficul Nord Sud reprezinta 20% din valoarea traficului unei organizatii, restul de 80% fiind trafic de date Est-Vest, adica trafic intre echipamentele virtuale ale organizatiei.

Daca printr-o modalitate oarecare va exista o amenintare (malware, botnet) intr-una din masinile virtuale, fara protectie exista o mare sansa ca aceasta problema de securitate IT&C sa se propage la toate echipamentele unui datacenter.

Focality SRL propune o solutie de micro-segmentare bazata pe tehnologia NSX de la VMware care impreuna cu o solutie firewall virtual poate examina traficul de date EST Vest si poate elimina pericolul infectarii cu virusi, malware sau botnet a tuturor echipamentelor virtuale.

Cu o experiență de 20 de ani, Focality livrează excelență operațională în materie de soluții IT, consultanță și instalații, susținându-ți afacerea și ajutând-o să se diferențieze și să prospere. Soluțiile  inovatoare și  customizate vin în întampinarea problemelor clienților și depășe...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Serviciul de audit de securitate IT&C consta in implementarea in retea a unui firewall, scanarea traficului timp de aproximativ 7 zile si apoi redactarea si prezentarea unui raport de audit.

Citește tot arrow_forward

Aplicatia de endpoint management creste productivitatea utilizatorilor si permite administratorilor gestionarea echipamentelor IT&C fixe si mobile: computere, laptopuri, smartphone, tablete, RFID.    

Citește tot arrow_forward

SAP HANA - platforma ERP in-memory    

Citește tot arrow_forward

Aplicatia de service desk este destinata gestionarii activitatii de suport pentru utilizatorii de echipamente IT&C. Aplicatia este certificata pe toate cele 15 procese ITIL

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soluții software pentru service-uri. Ce oferă și de ce sunt esențiale?

54% dintre companiile de tip sevice-uri care au ales implementarea unei aplicații software au reușit să crească eficiența și să asigure procese de asistență superioare din perspectiva calității serviciilor oferite. Datele sunt furnizate de platforma Software Advice și includ o serie de concluzii utile oricărui business care vizează creșterea satisfacției clienților unui service, f...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Top 5 Aplicații software pentru salarizare

33% dintre companiile de tip IMM riscă să primească amenzi din cauza nerespectării normelor legale cu privire la plățile efectuate angajaților sau la activități complementare.

Citește articolul arrow_forward