DATACENTER AVAILABILITY

DATACENTER AVAILABILITY - SESIUNE LIVE DE TESTARE A DISPONIBILITATII DATELOR SI APLICATIILOR FOLOSIND VEEAM AVAILABILITY SUITE

 

  • BUCURESTI - JW MARRIOT GRAND HOTEL
  •    04 Aprilie 2017

Compania Focality vă invită la evenimentul din 4 Aprilie 2017, care va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Oradea, de la ora 9 :30.

In masura in care activitatea depinde de functionarea continua a aplicatiilor pe care le utilizati, conceptele tehnologice pe care vi le vom prezenta vor diminua pericolul privind pierderile care pot fi cauzate de oprirea accidentala a acestor aplicatii.

Sesiunile din cadrul evenimentului vor descrie arhitectura fizica si logica a unui datacenter/dataroom conform celor mai bune practici din domeniu, cu accent pe disponibilitatea aplicatiilor pe care le utilizati si va include o demonstratie practica, pe mediu live, de testare  a disponibilitatii datelor si aplicatiilor, folosind Veeam Availability Suite.

Conceptele prezentate adreseaza toate companiile care ruleaza aplicatiile pe infrastructura proprie de servere, indiferent de complexitatea acesteia.

AGENDA EVENIMENTULUI

9:00 - 9:30 Welcome Coffee  

9:30 - 10:00 Business availability - Do you feel the pressure?George Florea, BDM FOCALITY

10:00- 11:00 Datacenter architecture for business continuityLaurențiu Crețu, Technical Director Focality

11:00-12:00 A practical guide: How to enable availability for your datacenterRazvan Ionescu, Virtualization Solution Design Specialist, TechData

12:00-12:30 Coffee break 

12:30-13:30 Application availability in the modern datacenterHoria Constantinescu, Modern Infrastructure Team CEE DELL

13:30-14:30 Sesiune demo: WE FOCUS ON Datacenter Availability 

14:30 Hunt the prize

14:30-16:00 LUNCH & MEETINGS

Focality

Business Development Manager

0744 178373

[email protected]

 

Introduceți evenimentul în

FOCALITY

FOCALITY

Cu o experiență de 20 de ani, Focality livrează excelență operațională în materie de soluții IT, consultanță și instalații, susținându-ți afacerea și ajutând-o să se diferențieze și să prospere. Soluțiile  inovatoare și  customizate vin în întampinarea problemelor clienților și depășe...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward