AROBS Transilvania Software devine investitor majoritar al SoftManager CRM+ Ploiești

11 Dec 2019

AROBS Transilvania Software a devenit acționar majoritar al firmei SoftManager SRL, preluând platforma de soluții de management SoftManager CRM+ de la Arroganet Solutions SRL.

AROBS Transilvania Software devine investitor majoritar al SoftManager CRM+ Ploiești

Softmanager CRM+ este un produs software de tip enterprise solutions, dezvoltat de o firmă IT din Ploiești, care pune la dispoziția celor peste 300 de clienți din România, un ansamblu de instrumente și proceduri de gestiune a datelor, menite să îmbunătățească relațiile și interacțiunile cu clienții existenți sau potențiali ai unei organizații. Clienții SoftManager CRM+ activează în domenii de activitate diverse, de la vânzari de utilaje, servicii pentru întreprinderi, companii de recrutare și plasare a forței de muncă, la investiții imobiliare sau servicii medicale.

SoftManager CRM+ este o soluție atipică, creată anume pentru piața românească, pentru necesitățile de implementare ale proceselor interne ale companiilor mici sau medii din România. În fapt, produsul oferă, dincolo de un sistem CRM obișnuit, componente dezvoltate pentru activități de Producție, Service, Financiar, Marketing, Project Management, Analiză și oferă o alternativă pentru soluțiile CRM, cunoscute la nivel global, la un cost mult mai accesibil. Costul pentru un cont de user al SoftManager CRM+ este de aproximativ 2 lei pe zi.

Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS, declară: "Echipa SoftManager CRM+ este foarte bine pregătită și competentă, iar împreună cu ei vom dezvolta și vom consolida produsul, ducându-l la următorul nivel. Intrarea în acționariatul SoftManager este aliniată cu strategia noastră de soluții enterprise pentru clienții noștri. Soluțiile AROBS sunt folosite de peste 8000 de clienți din România. Noua investiție continuă strategia noastră de creștere prin achiziții în România și în Europa de Est, pentru a ne consolida poziția pe piață și de a oferi servicii și produse targetate clienților AROBS".
Arthur Putineanu, CO-Founder & CEO SoftManager, a declarat: "Soluția Softmanager CRM+ este o platformă care ajută la implementarea strategiei de business si a proceselor complexe la nivel de companie. De regulă, acest tip de procese se implementează într-o companiei prin aplicații ERP, mai costisitoare. Sunt foarte optimist în ceea ce privește viitorul firmei în grupul AROBS și, prin parteneriatul nou format, am convingerea că aplicația SoftManager CRM+ va avea parte de o creștere explozivă pe piața românească și în Europa de Est, de o dezvoltare mult mai rapidă având acum deschiderea către portofoliul de clienți ai AROBS. Totodată vine ca și o extindere a soluției Optimall SFA by AROBS, care se adresează în mod special industriei FMCG."

Din 1998, AROBS s-a specializat în furnizarea de soluții software pentru diverse industrii globale, incluzând Automotive Engineering, Travel Software & Hospitality Solutions, Life Sciences, IoT, Cloud application development - Enterprises. În cei peste 20 de ani de la înființare, AROBS Transilvania Software și-a dezvoltat propria linie de produse pentru piața internă cum ar fi Optimall SFA și TrackGPS, iar, de curând, AROBS a preluat două produse destinate managementului resurselor umane, prin achițizia UCMS. În prezent, peste 900 de angajați și colaboratori lucrează in birourile AROBS din România - Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București. În plus, compania are filiale internaționale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia și precum și în Olanda și Belgia.

Mai multe informații puteți găsi la www.arobs.com și www.softmanager.ro

 

Fondata in 1998, compania AROBS Transilvania Software si-a construit drumul catre o prezenta globala prin combinarea produselor si serviciilor cu expertiza de inalta calitate si inovarea continua. Acum 21 de ani, totul a inceput cu doar 10 dezvoltatori de software intr-un mic birou, intr-un apartament in Cluj-Napoca.

In ultimii 21 de ani, AROBS Transilvania Software si-a dezvoltat propria linie de produse pentru pietele nationale si internationale cum ar fi Optimall, TrackGPS. Compania a devenit inalt specializata in furnizarea de software services pentru anumite industrii, inclusiv Automotive Engineering, solutii personalizate pentru agentii de turism, solutii pentru ospitalitate, life sciences, sisteme de automatizare a locuintelor, IoT si dezvoltare aplicatii Cloud. In prezent, compania AROBS din Transilvania este un furnizor de solutii IT si software personalizat, bazat pe cele mai noi tehnologii.
Peste 800 de angajati si colaboratori lucreaza in birourile AROBS din intreaga lume. In Romania sunt prezenti in Cluj-Napoca, Targu Mures, Baia Mare, Arad, Suceava, Iasi si Bucuresti. Compania are mai multe filiale internationale in Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia si CoSo by AROBS in Olanda si Belgia.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul