Descriere

Fondata in 1998, compania AROBS Transilvania Software si-a construit drumul catre o prezenta globala prin combinarea produselor si serviciilor cu expertiza de inalta calitate si inovarea continua. Acum 21 de ani, totul a inceput cu doar 10 dezvoltatori de software intr-un mic birou, intr-un apartament in Cluj-Napoca.

In ultimii 21 de ani, AROBS Transilvania Software si-a dezvoltat propria linie de produse pentru pietele nationale si internationale cum ar fi Optimall, TrackGPS. Compania a devenit inalt specializata in furnizarea de software services pentru anumite industrii, inclusiv Automotive Engineering, solutii personalizate pentru agentii de turism, solutii pentru ospitalitate, life sciences, sisteme de automatizare a locuintelor, IoT si dezvoltare aplicatii Cloud. In prezent, compania AROBS din Transilvania este un furnizor de solutii IT si software personalizat, bazat pe cele mai noi tehnologii.
Peste 800 de angajati si colaboratori lucreaza in birourile AROBS din intreaga lume. In Romania sunt prezenti in Cluj-Napoca, Targu Mures, Baia Mare, Arad, Suceava, Iasi si Bucuresti. Compania are mai multe filiale internationale in Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia si CoSo by AROBS in Olanda si Belgia.

Aplicațiile companiei AROBS Transilvania Software

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

AROBS Transilvania Software devine investitor majoritar al SoftManager CRM+ Ploiești

AROBS Transilvania Software a devenit acționar majoritar al firmei SoftManager SRL, preluând platforma de soluții de management SoftManager CRM+ de la Arroganet Solutions SRL.

Citește tot arrow_forward

AROBS Distribution devine distribuitor oficial, în România, a produselor SONY

AROBS Transilvania Software, companie cu proiecte globale de software development, preia distribuția oficială a produselor SONY în România, prin Divizia AROBS Distribution.Cu peste 11 ani de experiență în distribuția de produse electronice, AROBS Distribution a avut vânzări de aproximativ 3 milioane euro în 2018.

Citește tot arrow_forward

Oamenii din AROBS Tg. Mureș

Începuturile sunt grele. Mi-aduc aminte că am început doar patru oameni și acum suntem atât de mulți. Mă bucur că suntem azi, aici, împreună.” – Voicu Oprean, Founder&CEO AROBS

Citește tot arrow_forward