Descriere

Fondata in 1998, compania AROBS Transilvania Software si-a construit drumul catre o prezenta globala prin combinarea produselor si serviciilor cu expertiza de inalta calitate si inovarea continua. Acum 25 de ani, totul a inceput cu doar 10 dezvoltatori de software intr-un mic birou, intr-un apartament in Cluj-Napoca.

In ultimii 25 de ani, AROBS Transilvania Software si-a dezvoltat propria linie de produse pentru pietele nationale si internationale cum ar fi Optimall, TrackGPS. Compania a devenit inalt specializata in furnizarea de software services pentru anumite industrii, inclusiv Automotive Engineering, solutii personalizate pentru agentii de turism, solutii pentru ospitalitate, life sciences, sisteme de automatizare a locuintelor, IoT si dezvoltare aplicatii Cloud. In prezent, compania AROBS din Transilvania este un furnizor de solutii IT si software personalizat, bazat pe cele mai noi tehnologii.
Peste 1000 de angajati si colaboratori lucreaza in birourile AROBS din intreaga lume - 11 in Romania si 8 in afara tarii.

Aplicațiile companiei AROBS Transilvania Software

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la AROBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software devine investitor majoritar al SoftManager CRM+ Ploiești

AROBS Transilvania Software a devenit acționar majoritar al firmei SoftManager SRL, preluând platforma de soluții de management SoftManager CRM+ de la Arroganet Solutions SRL.

Citește tot

AROBS Distribution devine distribuitor oficial, în România, a produselor SONY

AROBS Transilvania Software, companie cu proiecte globale de software development, preia distribuția oficială a produselor SONY în România, prin Divizia AROBS Distribution.Cu peste 11 ani de experiență în distribuția de produse electronice, AROBS Distribution a avut vânzări de aproximativ 3 milioane euro în 2018.

Citește tot

Oamenii din AROBS Tg. Mureș

Începuturile sunt grele. Mi-aduc aminte că am început doar patru oameni și acum suntem atât de mulți. Mă bucur că suntem azi, aici, împreună.” – Voicu Oprean, Founder&CEO AROBS

Citește tot

IT outsourcing în România versus Europa de Est - o analiză în detaliu

Subiectele seriei de articole: IT outsourcing in Romania, companiile de software din Europa Centrală și de Est, servicii software, software development Romania 

Citește tot

RentYourCrane – studiu de caz implementare aplicație software

Clientul nostru, cu expertiză de peste 120 de ani în acest tip de business, a avut nevoie de o soluție inovativă pentru această industrie, sub forma implementării unei platforme de rezervări online și construirea unei aplicații de back-office care le permite să-și administreze produsele mai bine și să intre în contact cu clienții pentru a le oferi consultanță.

Citește tot

Studiu de caz - Implementare sistem de management Big Data pentru producție muzicală

Una dintre zonele de expertiză AROBS este cea de Cloud applications development for Enterprises, o parte importantă din divizia de Software Services. Un study case care descrie această expertiză privește un proiect global din industria muzicii.

Citește tot