AROBS Distribution devine distribuitor oficial, în România, a produselor SONY

29 Nov 2019

AROBS Transilvania Software, companie cu proiecte globale de software development, preia distribuția oficială a produselor SONY în România, prin Divizia AROBS Distribution.

Cu peste 11 ani de experiență în distribuția de produse electronice, AROBS Distribution a avut vânzări de aproximativ 3 milioane euro în 2018.

AROBS Distribution devine distribuitor oficial, în România, a produselor SONY
Voicu Oprean, founder & CEO al AROBS Transilvania Software, consideră că având capacitatea logistică, experiența și o rețea extinsă și stabilă de colaboratori, la momentul actual strategia noastră este să accesăm parteneriate cu cele mai cunoscute branduri la nivel global.”

AROBS Distribuție beneficiază de un sistem de gestionare a stocului de cea mai înaltă acuratețe pentru trasabilitatea produselor în timp real, într-un spațiu logistic de peste 3000 m2 lângă București.

Divizia AROBS are parteneriate cu cei mai importanți retaileri la nivel național, International Key Accounts și magazine online din România și face eforturi continue pentru identificarea de noi parteneri, pentru comercializarea  unei  game vaste de produse electronice din categoriile auto, audio- video,  îngrijire personală și electrocasnice.

Principalele branduri comercializate sunt Sharp, Motorola, Garmin, Mio, Carrera, Frank Provost, Silk’n, Jean-Louis David, Valera la care se adaugă brandul propriu Smailo (care cuprinde produse din categoriile electronice și auto) .

Pentru mai multe detalii privind aceasta linie de business a AROBS Transilvania Software, vizitați platforma Distribution.

 

Fondata in 1998, compania AROBS Transilvania Software si-a construit drumul catre o prezenta globala prin combinarea produselor si serviciilor cu expertiza de inalta calitate si inovarea continua. Acum 21 de ani, totul a inceput cu doar 10 dezvoltatori de software intr-un mic birou, intr-un apartament in Cluj-Napoca.

In ultimii 21 de ani, AROBS Transilvania Software si-a dezvoltat propria linie de produse pentru pietele nationale si internationale cum ar fi Optimall, TrackGPS. Compania a devenit inalt specializata in furnizarea de software services pentru anumite industrii, inclusiv Automotive Engineering, solutii personalizate pentru agentii de turism, solutii pentru ospitalitate, life sciences, sisteme de automatizare a locuintelor, IoT si dezvoltare aplicatii Cloud. In prezent, compania AROBS din Transilvania este un furnizor de solutii IT si software personalizat, bazat pe cele mai noi tehnologii.
Peste 800 de angajati si colaboratori lucreaza in birourile AROBS din intreaga lume. In Romania sunt prezenti in Cluj-Napoca, Targu Mures, Baia Mare, Arad, Suceava, Iasi si Bucuresti. Compania are mai multe filiale internationale in Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia si CoSo by AROBS in Olanda si Belgia.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul