Andrei Găman se alătură echipei FintechOS pentru a contribui la digitalizarea accelerată a băncilor și companiilor de asigurări din Europa Centrală și de Est

29 Nov 2019

Andrei Găman, anterior manager regional pentru Europa Centrală si de Est în Microsoft, se alătură echipei FintechOS, unul dintre cele mai promițătoare start-up-uri autohtone, condus de Teodor Blidăruș.

Andrei Găman se alătură echipei FintechOS pentru a contribui la digitalizarea accelerată a băncilor și companiilor de asigurări din Europa Centrală și de Est

FintechOS este o companie cu un model de business TaaS (Technology as a Service) care permite băncilor și companiilor de asigurări să redefinească experiența clienților oferindu-le o călătorie digitală completă prin automatizarea inteligentă a proceselor digitale, creând astfel produse și experiențe hiper-personalizate pentru fiecare client în parte.

După o carieră de peste 12 ani în Microsoft, cea mai mare parte alături de companii Enterprise din diferite sectoare de industrie (Financiar, Oil&Gas, Servicii), unde a dezvoltat și a implementat cu succes programe de tehnologizare împreună cu echipele internaționale pe care le-a coordonat, Andrei Găman va ocupa funcția de Regional Director, Eastern Europe în cadrul FintechOS.

Andrei va fi parte, astfel, din echipa de management a companiei și va dezvolta echipa care va furniza soluții și servicii integrate de transformare digitală a sectorului financiar-bancar în Centrul și Estul Europei bazate pe tehnologie FintechOS.

Prioritățile sale vor fi:

  • Consolidarea business-ului, prin asigurarea nivelului de satisfacție a clienților în fiecare moment al dezvoltării parteneriatului cu FintechOS;
  • Accelerarea expansiunii regionale prin organizarea de programe si inițiative care să conducă la diversificarea soluțiilor de business bazate pe FintechOS și modului optim în care acestea pot fi consumate;
  • Extinderea echipei pentru a oferi încredere și o mai bună acoperire a nevoilor clienților din Europa Centrală și de Est, oferind aceleași servicii de înaltă clasă, indiferent de țara în care aceștia operează sau de nivelul lor de tehnologizare.
„Sunt onorat și totodată foarte motivat să lucrez împreună cu oameni pe care îi respect și îi admir, pentru a accelera digitalizarea băncilor și companiilor de asigurări din Europa Centrală si de Est. Am găsit în FintechOS o misiune și un set de valori cu care mă identific, un set de tehnologii inovatoare și multă ambiție. Îmi propun să construiesc, alături de colegii mei, o cultură care să permită clienților și partenerilor noștri să folosească cu încredere tehnologia, pentru a transforma modul în care serviciile financiare sunt accesate și consumate”, declară Andrei Găman, Regional Director, Eastern Europe la FintechOS.
„Unul dintre principalii factori care a contribuit la creșterea noastră accelerată a fost echipa de elită cu care am pornit la drum. Suntem determinați să atragem alături de noi cei mai buni profesioniști, pe plan local și internațional, atât la nivelul echipei de management cât și al echipei de experți în tehnologie. Derulăm proiecte complexe pentru cei mai mari jucători din industria bancară și de asigurări din regiune. Este imperativ să păstrăm aceeași calitate a serviciilor. Acum, prin cooptarea lui Andrei Găman, vizăm consolidarea puternică a business-ului și extinderea rapidă la nivel regional prin cultura organizațională, procese si strategii care să permită adoptarea rapidă a tehnologiei, garantând aceeași calitate premium fiecărui client nou sau existent”, adaugă Teodor Blidăruș, Fondator & CEO la FintechOS.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum se pot digitaliza eficient companiile care au fluxuri de distribuție?

Aplicațiile software dedicate managementului distribuției reprezintă un segment crucial al procesului de livrare....

Citește articolul