Noutăți IT&C

Softlead

Cisco anunță inovații în modul de lucru hibrid prin introducerea AI în soluțiile Webex

Toate aplicațiile de colaborare s-au unificat în noua aplicație Webex pentru întâlniri, mesagerie și apeluri, care vine și cu multe funcționalități noi

Citește tot arrow_forward

Măsura 3 pentru granturi de investiții software. Cheltuieli eligibile

Săptămâna trecută, joi, 3 decembrie 2020, la ora 10.00, s-a deschis sesiunea de înscrieri la ajutoarele de stat de câte 50.000-200.000 de euro pentru IMM-uri, prin Măsura 3 a schemei de sprijin pentru revenirea companiilor din criza provocată de pandemia cu noul coronavirus COVID-19.

Citește tot arrow_forward

Studiul de caz: ce beneficii aduce optimizarea proceselor?

Conform studiului „Barometrul digitalizării în companiile din România 2020” realizat de Valoria împreună cu Doingbusiness.ro, 63% dintre companiile românești susțin că vor funcționa diferit datorită digitalizării.

Citește tot arrow_forward
Softlead
Softlead

Se lansează prima platformă integrată pentru soluții de identitate digitală descentralizată din România

selfd.id este prima platformă integrată de identitate digitală descentralizată din România prin care persoane fizice, organizații și instituții își pot reglementa interacțiunea prin intermediul unor acreditări digitale care validează elemente de identificare.

Citește tot arrow_forward

EduCAT lansează cursurile de programare online pentru copii - EduCAT

Cu experiență solidă pe piața activităților de formare pentru copii, EduCat este un centru 100% românesc, ce oferă cursuri educaționale, definite printr-un caracter practic și aplicativ, în vederea creșterii performanțelor tehnice.

Citește tot arrow_forward

Investiții de 365.000 de euro în startup-uri din cadrul AdvancingAI

Investiții în valoare de 365.000 de euro au primit patru din cele opt startup-uri care au participat la AdvancingAI, primul program de accelerare din România dedicat business-urilor de inteligență artificială. Investițiile sunt realizate de fondul GapMinder VC, rețeaua TechAngels, platforma de equity crowdfunding SeedBlink și fondul Cleverage VC.

Citește tot arrow_forward

Studiu Zitec: Gradul mediu de digitalizare a primăriilor din România este de 32,3%

În luna noiembrie, Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, lansa Ghidul Esențial de Digitalizare a Primăriilor, realizat de echipa Regista.ro. Pentru a primi documentul, primăriile interesate trebuie să completeze un chestionar prin care își evaluează gradul de digitalizare actual. Pe baza acestui chestionar, echipa Regista își propune să m...

Citește tot arrow_forward
Softlead

Achiziție de proporții: Salesforce cumpără Slack pentru 27,7 miliarde de dolari

Interesul giganților din tehnologie pentru soluții software de management a muncii la distanță și a comunicării este în continuă creștere.

Citește tot arrow_forward

Estimare KeysFin: piața locală de software va crește și în 2020, la un nou maxim istoric, de peste 8 miliarde de euro

Industria de software din România va crește cu aproximativ 12,5% în 2020, ajungând la un volum de business de aproximativ 8,2 miliarde de euro, potrivit estimărilor specialiștilor KeysFin.

Citește tot arrow_forward
Softlead

Oamenii de știință de la Atos România fac parte din misiunea HERA, dedicată protejării planetei de coliziunea asteroizilor

O echipă de experți în transformare digitală de la Atos România participă la HERA - prima misiune de apărare planetară a Agenției Spațiale Europene (ESA) în colaborare cu NASA, care își propune să determine cum pot fi deviați asteroizii astfel încât să nu lovească Pământul.

Citește tot arrow_forward