Descriere

Soft Expert Srl ofera clientilor solutii integrate de tip Enterprise Resource Management pentru managementul afacerilor si sisteme de gestionare si administrare a activitatii companiei, de unde se pot urmari toate activitatile pe care operatorii le-au efectuat in sistem.

Focalizarea pe eficienta si protejarea afacerilor in aceste perioade de incertitudine economica a devenit o prioritate pentru mediu de afaceri romanesc, organizarea activitatii prin managementul de proiect ajungand sa fie in zilele noastre un mod de abordare al business-ului indiferent de domeniul de activitate.

Orice companie are nevoie de un sistem informatic performant pentru a gestiona si eficientiza managementul resurselor proprii si relatiile cu clientii.

Astfel echipa Soft Expert dezvolta si implementeaza solutii care eficientizeaza diferite activitati din cadrul companiei dumneavoastra. Cu ajutorul acestor solutii va puteti automatiza activitatea companiei si puteti oferi suport clientilor raspunzand astfel in mod eficient nevoilor acestora. Experinta ne arata ca timpul de folosire a unei aplicatii trebuie sa fie cat mai scurt, de aceea prin solutiile noastre incercam sa usuram si sa dinamizam activitatea clientului.

Solutiile Soft Expert se adreseaza intreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale, comerciale, administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii.

Viziune: Viziunea companiei Soft Expert are la baza transformarea avantajelor tehnologiilor noi in beneficii si motivarea angajatilor. In acelasi timp, intelegem ca succesul pe termen lung este asigurat prin implicare si profesionalism pentru realizarea obiectivelor comune.

Valori: Performanta - ne motivam si ne dedicam activitatilor. Profesionalism - abordam toate aspectele cu maxim interes. Profitabilitate - rezultatele sunt vizibile pentru toti cei implicati. Parteneriat - ne angajam in relatii pe termen lung cu fiecare membru al echipei, cu clientii, cu alti parteneri si actionarii nostri.

Obiective: Ne orientam catre companiile care-si doresc dezvoltarea afacerii beneficiind de avantajele unor solutii software flexibile si accesibile.

Datorita cerintelor clientilor nostri de a furniza odata cu implementarea solutiilor software si platforma hardware necesara, Soft Expert distribuie si tehnica de calcul. Gama de produse oferite acopera intregul spectru de componente si periferice, plecand de la simpla livrare a unui PC, la solutiile complexe de dotare a unui sistem informatic, solutii business la nivel de companie.

Aplicațiile companiei SOFT EXPERT SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la SOFT EXPERT SRL

Implementeaza sisteme informatice cu fonduri europene, dedicate IT&C pana in 2020!

Incepand cu acest an, Manager Financiar ERP poate fi achizitionat beneficiind de pana la 70% finantare prin fonduri europene!

Citește tot

Manager Financiar eParc, solutia care te ajuta sa-ti optimizezi cheltuielile cu parcul auto! Preturile pornesc de la 3 euro pe luna!

MANAGER FINANCIAR ePARC este o solutie destinata optimizarii, controlului si reducerii costuriilor cu flota auto. Aplicatia genereaza o varietate de rapoarte destinate analizei manageriale si da posibilitatea urmaririi in timp real a activitatii parcului auto.

Citește tot

Soft Expert cauta parteneri pentru distributia si implementarea aplicatiei Manager Financiar!

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata romaneasca, dorim sa gasim parteneri in toate zonele Romaniei pentru distributia si implementarea aplicatiei Manager Financiar, sistem informatic integrat de tip ERP (distributie ne-exclusiva).

Citește tot