Manager Financiar eParc, solutia care te ajuta sa-ti optimizezi cheltuielile cu parcul auto! Preturile pornesc de la 3 euro pe luna!

30 Sep 2014

MANAGER FINANCIAR ePARC este o solutie destinata optimizarii, controlului si reducerii costuriilor cu flota auto. Aplicatia genereaza o varietate de rapoarte destinate analizei manageriale si da posibilitatea urmaririi in timp real a activitatii parcului auto.

Manager Financiar eParc, solutia care te ajuta sa-ti optimizezi cheltuielile cu parcul auto! Preturile pornesc de la 3 euro pe luna!

MANAGER FINANCIAR ePARC este o solutie destinata optimizarii, controlului si reducerii costuriilor cu flota auto. Aplicatia genereaza o varietate de rapoarte destinate analizei manageriale si da posibilitatea urmaririi in timp real a activitatii parcului auto.

Aceasta aplicatie este destinata firmelor mici, mijlocii si mari care doresc sa-si eficientizeze activitatea prin reducerea costurilor cu flota auto.

MANAGER FINANCIAR ePARC vine in intampinarea nevoilor firmei dumneavoastra raspunzand acestora prin facilitarea unei administrari optime a parcului auto, permitand evidentierea/ analiza veniturilor/ cheltuielilor in detaliu si totodata oferind o imagine clara, in timp real, asupra activitatii desfasurate.

Avantaje directe:

 • soferii vor conduce mai responsabil, stiind ca sunt monitorizati permanent.
 • economie carburant: lunar se economisesc aproximativ 20% din cheltuielile pentru combustibil, pentru fiecare vehicul.
 • se reduc numarului de kilometri parcursi si a timpilor de conducere prin optimizarea traseelor.
 • puteti obtine prin negociere cu firmele de asigurari reducerea semnificativa a costurilor pentru politele Casco in ceea ce priveste riscul de furt asigurat, deoarece masina poate fi localizata mai usor si recuperate in caz de furt.
 • reducerea accidentelor cauzate de viteza excesiva, prin monitorizarea vitezei de deplasare.
 • reducerea uzurii vehiculelor, datorita influentei pozitive asupra conducatorului auto, care devine mai responsabil daca vehiculul este monitorizat.
 • cresterea sigurantei bunurilor transportate.

Avantaje indirecte

 • cresterea calitatii serviciilor prin verificarea executarii activitatilor programate, ca de exemplu nerespectarea vizitelor la clienti in detrimentul imaginii firmei.
 • planificare optima si in avans a curselor sau deplasarilor prin alegerea eficienta a vehiculelor disponibile pentru un nou traseu cunoscand pozitiile si starea acestora.
 • we pot detecta toate cursele in interes personal, in timpul sau in afara programului de lucru.
 • reducerea perioadei de inactivitate a angajatilor.
 • generarea de rapoarte relevante privind activitatea soferilor: localizarea, stationarea, foi de parcurs, depasire viteze, etc.
 • definirea pe harta a punctelor de interes si vizualizarea traseelor.

Cui ne adresam?

 • companiilor care detin flote auto si doresc o gestionara optima a acestora.
 • companiilor ce au ca activitate managementul de parcuri auto.
 • companiilor ce au ca domeniu de activitate transporturile.

Soft Expert Srl ofera clientilor solutii integrate de tip Enterprise Resource Management pentru managementul afacerilor si sisteme de gestionare si administrare a activitatii companiei, de unde se pot urmari toate activitatile pe care operatorii le-au efectuat in sistem.

Focalizarea pe eficienta si protejarea afacerilor in aceste perioade de incertitudine economica a devenit o prioritate pentru mediu de afaceri romanesc, organizarea activitatii prin managementul de proiect ajungand sa fie in zilele noastre un mod de abordare al business-ului indiferent de domeniul de activitate.

Orice companie are nevoie de un sistem informatic performant pentru a gestiona si eficientiza managementul resurselor proprii si relatiile cu clientii.

Astfel echipa Soft Expert dezvolta si implementeaza solutii care eficientizeaza diferite activitati din cadrul companiei dumneavoastra. Cu ajutorul acestor solutii va puteti automatiza activitatea companiei si puteti oferi suport clientilor raspunzand astfel in mod eficient nevoilor acestora. Experinta ne arata ca timpul de folosire a unei aplicatii trebuie sa fie cat mai scurt, de aceea prin solutiile noastre incercam sa usuram si sa dinamizam activitatea clientului.

Solutiile Soft Expert se adreseaza intreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale, comerciale, administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii.

Viziune: Viziunea companiei Soft Expert are la baza transformarea avantajelor tehnologiilor noi in beneficii si motivarea angajatilor. In acelasi timp, intelegem ca succesul pe termen lung este asigurat prin implicare si profesionalism pentru realizarea obiectivelor comune.

Valori: Performanta - ne motivam si ne dedicam activitatilor. Profesionalism - abordam toate aspectele cu maxim interes. Profitabilitate - rezultatele sunt vizibile pentru toti cei implicati. Parteneriat - ne angajam in relatii pe termen lung cu fiecare membru al echipei, cu clientii, cu alti parteneri si actionarii nostri.

Obiective: Ne orientam catre companiile care-si doresc dezvoltarea afacerii beneficiind de avantajele unor solutii software flexibile si accesibile.

Datorita cerintelor clientilor nostri de a furniza odata cu implementarea solutiilor software si platforma hardware necesara, Soft Expert distribuie si tehnica de calcul. Gama de produse oferite acopera intregul spectru de componente si periferice, plecand de la simpla livrare a unui PC, la solutiile complexe de dotare a unui sistem informatic, solutii business la nivel de companie.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul