Descriere

Cu 30 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse, acoperind nevoi la nivel de companie și departamentale cu soluțiile ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales și Service, precum și BI și cu alte soluții pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri pentru transformarea digitală.

La BITSoftware suntem pasionați de modul în care produsele noastre îmbunătățesc eficiența și procesele organizațiilor și permit oricui să lucreze într-un mediu digital în mod productiv pentru a îndeplini obiectivele companiei.

Cu produsele și serviciile pe care le oferim, construim o relație pe termen lung cu clienții noștri, bazată pe profesionalism și încredere reciprocă.

Membru în asociația

ANIS

Aplicațiile companiei BITSoftware

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la BITSoftware

[Studiu de caz] MATI-MATI a făcut pasul decisiv către transformarea digitală cu soluția completă Entersoft Business Suite (ERP, CRM și Retail)

Lanț de magazine de ochelari și produse optice, MATI-MATI și-a început activitatea în anul 2000, cu un magazin de ochelari și produse optice în Larissa, iar în 20 de ani a devenit unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine de profil.   

Citește tot

[eBook] Transformarea digitală în producție cu Entersoft Business Suite

Transformarea digitală a devenit un element crucial în mediul de producție, iar soluțiile software joacă un rol critic în optimizarea proceselor și creșterea eficienței. Entersoft Business Suite este o soluție integrată care vine în sprijinul companiilor din industria de producție, oferindu-le instrumente puternice pentru gestionarea eficientă a operațiunilor. 

Citește tot

[Webinar] Entersoft Retail, soluția software pentru succes în retailul specializat

Vindeți mai mult, mai repede și mai profitabil cu Entersoft Retail. Îmbunătățiți rezultatele financiare și creșteți retenția clienților cu o soluție software dedicată

Citește tot

Entersoft Business Suite sprijină companiile de îmbrăcăminte și încălțăminte în procesul de digitalizare 

Charmé Lingerie, Tommy Hilfiger, Calzedonia, Calvin Klein sau Intimissimi sunt doar câțiva dintre retailerii de fashion care-și gestionează întreaga activitate din magazine și-și îmbunătățesc retenția cu ajutorul Entersoft Business Suite, soluția software pentru succes în retailul specializat.  

Citește tot

[Studiu de caz] Update Advertising: "Soluțiile Entersoft sunt instrumentele care ne ajută să creștem și să evoluăm continuu"

Update Advertising s-a înființat în anul 2002 și a activat inițial în producția de publicitate. În timp, s-a specializat în producția de materiale promoționale personalizate.

Citește tot

[Webinar] Provocări în producție? Automatizați și monitorizați întregul proces cu Entersoft Business Suite

Acoperiți toate nevoile fabricii dumneavoastră cu o soluție software de gestiune completă

Citește tot