Descriere

ARGGO este o companie românească specializată în dezvoltare de software și consultanță, care își propune să inspire pe toată lumea să-și depășească performanțele utilizând îmbunătățirea proceselor și digitalizarea.

Într-o perioadă a schimbărilor constante, când adaptabilitatea este imperativă, oferim companiilor instrumentele și cunoștințele necesare pentru a le ajuta să-și recâștige timpul pierdut și să-l investească mai înțelept. Viziunea noastră pe termen lung este de a oferi modelul time-as-a-service prin digitalizarea proceselor pentru companiile din întreaga lume.

Folosind o abordare end-to-end, adăugăm valoare fiecărei etape, de la Business Process Reengineering și analiza de sistem, până la implementarea finală și suport post-implementare. Oferim soluții de business personalizate pentru orice industrie, îmbinând Dynamics 365, Timeqode, Office 365, Azure și Business Intelligence cu experiența noastră în managementul de business și în consultanță.

În căutarea succesului clienților, vrem să inspirăm dezvoltare și să construim o relație puternică cu toți partenerii noștri, luându-ne angajamentul de a îndeplini cerințele și ambițiile tuturor.

Încurajăm creativitatea și munca în echipă, astfel încât cei peste 90 de colegi pasionați să se concentreze exclusiv pe construirea de soluții și furnizarea de servicii de înaltă calitate, bazate pe rezultate.

Together, we are one!

Aplicațiile companiei ARGGO

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!