Softlead lansează prima campanie integrată, 100% dedicată digitalizării companiilor de producție și fabricilor

10 Mar 2022

Ducem aplicația ta software la peste 30.000 de Manageri din companii de producție

Softlead lansează prima campanie integrată, 100% dedicată digitalizării companiilor de producție și fabricilor

Procesul de transformare digitală este unul complex, dar esențial pentru companiile de producție. Pentru că tot mai multe fabrici aleg să implementeze aplicații software dedicate și pentru că Softlead a identificat o nevoie a educării și informării continue, lansăm proiectul special Softlead 30k for Factories & Manufacturing.

Cui se adresează?

Pentru ca orice companie de producție să aibă acces la informații, aplicații și servicii software personalizate (demo-uri, oferte), campania Softlead 30k for Factories & Manufacturing se va adresa tuturor firmelor de IT care:

Care sunt principalele beneficii?

Campania specială va acoperi toate canalele de comunicare, lead generation, marketing și vânzări Softlead, oferind fiecărei companii software posibilitatea de a targetat personalizat peste 30.000 de potențiali clienți.

Mai mult decât atât, companiile software vor putea insera studii de caz, articole, trenduri, interviuri sau recomandări în singurul eBook integrat, dedicat proceselor de transformare digitală ale fabricilor și companiilor de producție.

Ce presupune proiectul special?

Pe o perioadă definită de o lună, Softlead va promova prin întregul ecosistem asociat platformei tehnologiile și aplicațiile software dedicate industriei de producție.

Perioada desfășurării campaniei: 1-30 aprilie 2022

Total awareness vizat pentru fiecare companie IT: 30.000 de potențiali clienți

Vrei să fii parte din proiectul special Softlead 30k for Factories & Manufacturing? Trimite un e-mail pe adresa [email protected] pentru a primi mai multe informații cu privire la pașii următori.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!