Teamnet se menține în topul Big 5 al clasamentului Deloitte Technology Fast 50 CE 2015

05 Nov 2015

Teamnet, unul dintre principalii integratori de sisteme IT din regiune, s-a clasat pe locul patru în categoria Big 5 din cadrul ediției 2015 Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Raportul include cele mai dinamice companii din domeniul tehnologic la nivel regional, ierarhia fiind realizată pe baza evoluției veniturilor obținute de aceste entități în perioada 2011 – 2014.

Teamnet se menține în topul Big 5 al clasamentului Deloitte Technology Fast 50 CE 2015

Teamnet, unul dintre principalii integratori de sisteme IT din regiune, s-a clasat pe locul patru în categoria Big 5 din cadrul ediției 2015 Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Raportul include cele mai dinamice companii din domeniul tehnologic la nivel regional, ierarhia fiind realizată pe baza evoluției veniturilor obținute de aceste entități în perioada 2011 – 2014.

Teamnet s-a remarcat printr-o dezvoltare accelerată și susținută a business-ului în ultimii ani, fiind una dintre cele mai mari companii din topul Deloitte în 2015, cu o creștere a veniturilor de 127% între 2011 și 2014, conform analizei realizate pentru acest clasament. Strategia grupului s-a bazat pe lansarea de produse și soluții complexe care să contribuie la dezvoltarea tehnologică la nivel de regiune. De asemenea, Teamnet a investit constant în dezvoltarea competențelor sale cheie - Cloud, Robotică, GIS și SCADA -, susținând astfel organizațiile publice și private pentru a-și crește competitivitatea în Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

“Prezența pentru al optulea an consecutiv în reputatul clasament Deloitte ne onorează, confirmând atât eforturile, cât și rezultatele obținute de echipa noastră. Am înregistrat pași semnificativi înspre transformarea într-un grup regional, continuând în același ritm cu obiectivele și planurile ambițioase pentru următoarea perioadă. În 2016, ne vom concentra eforturile în special pe dezvoltarea grupului la nivel internațional, având ca obiective consolidarea poziției în locațiile existente și deschiderea unor noi birouri.”

Grupul Teamnet investește anual 10% din cifra de afaceri în proiecte ample de cercetare și dezvoltare precum cele din domeniul orașelor inteligente, robotică industrială, tehnologie NFC sau gestionarea situațiilor de urgență la nivel european. Fiecare proiect implementat înseamnă un nou pas în creşterea eficienţei activităţii organizaţiilor din regiune şi îmbunătăţirea serviciilor livrate populaţiei.

Deloitte Technology Fast 50 ierarhizează anual cele mai dinamice companii din regiune în domeniul tehnologiei, pe baza ratei de creştere a veniturilor anuale în ultimii patru ani, în medie de 560% în anul 2014. Categoria Big 5 recunoaște evoluția business-urilor mari din regiune, cu o cifră de afaceri de cel puțin 25 de milioane de euro, care înregistrează rate de creştere semnificative în raport cu dimensiunea lor, desemnând câștigătoare în acest an companii din România, Lituania, Slovacia și Slovenia.

România ocupă locul al doilea în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe 2015, după Polonia, înregistrând creșteri semnificative pentru al treilea an consecutiv. 29 de companii din România au participat anul acesta la competiția regională, cu 61% mai multe decât în anul precedent, dintre care zece au intrat în clasament, față de șase companii în 2014.

De la infiintarea in anul 2001 si pana in prezent, TeamNet este una dintre cele mai importante companii pe piata integratorilor de sisteme informatice din Romania.

TeamNet este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software bazate pe ultimele tehnologii, care sa corespunda nevoilor clientilor. Calitatea este numitorul comun care defineste oamenii, tehnologiile, solutiile si serviciile oferite de catre companie.

Cu sedii in Bucuresti, Iasi, Galati si locatii internationale in Bruxelles, Chisinau si Belgrad, TeamNet indeplineste cerintele clientilor sai la nivel mondial, indiferent de locatia acestora. TeamNet are de asemenea o locatie partenera in Istanbul.

Cei 10 ani de excelenta in domeniul afacerilor IT se reflecta in indicatorii cheie de performanta ai companiei: cifra de afaceri de peste 21 milioane Euro la finele anului 2010, o crestere de peste 3120% in ultimii 5 ani, peste 350 de specialisti cu 21 de Manageri de Proiecte si 168 de programatori, peste 30 de consultanti de afaceri si 30 de consultanti specializati in fonduri Europene.

TeamNet este de asemenea printre putinele companii private din Romania care a fost implicata in cercetarea de avangarda in cadrul Programului Cadru 6 al Comisiei Europene. Prin implicarea alaturi de partenerul sau strategic Asesoft in dezvoltarea de solutii integrate in cadrul proiectelor finantate in cadrul programelor europene (PHARE, ISPA) si Banca Mondiala, TeamNet si-a consolidat pozitia de furnizor de solutii la standarde europene.

De-a lungul timpului, compania a dobandit o reputatie solida, avand parteneri puternici precum Asesoft, Microsoft, Oracle si jucatori important in piata IT din Europa.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Digitalizare IMM Nord-Vest: Află secretul unui proiect tehnic de succes!

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a lansat un demers de consolidare a culturii digitale în mediul de afaceri! 

Citește articolul