Entersoft, prin partenerul său BMM Consulting, va implementa soluția completă ERP la Salice

05 noiembrie 2015

Furnizorul de soluții de mobilier Salice din Cluj-Napoca, unul din cei mai importanți jucători pe piața de mobilier din România, a ales Entersoft Business Suite ERP, platforma de bază din portofoliul Entersoft, pentru a gestiona în următorii ani întreaga activitate a companiei de la producție la managementul serviciilor și comert.

Furnizorul de soluții de mobilier Salice din Cluj-Napoca, unul din cei mai importanți jucători pe piața de mobilier din România, a ales Entersoft Business Suite ERP, platforma de bază din portofoliul Entersoft, pentru a gestiona în următorii ani întreaga activitate a companiei de la producție la managementul serviciilor și comert.

Proiectul care include atât licențe, cât și servicii de mentenanță va fi derulat prin compania BMM Consulting din Cluj-Napoca, partener Entersoft încă din 2011. Potrivit estimărilor BMM Consulting și Entersoft România, implementarea va fi finalizată în aproximativ 3 luni.

Serviciile Entersoft au fost selectate de către Salice dintr-un număr de alte trei soluții avansate ERP de pe piață. Beneficiile pe care însă Entersoft le aduce atât pe termen lung, precum integrarea ulterioară cu platforma CRM sau de Business Intelligence sau modulele de Mobile SFA, cât și cele pe termen scurt, precum îmbunătățirea operațiunilor printr-o atentă gestionare a fluxurilor de achiziții, vânzare și producție, au fost hotărâtoare în luarea deciziei de implementare din partea echipei de management Salice.

“Suntem mulțumiți că investiția noastră în parteneri locali dă roade și suntem convinși că echipa BMM Consulting susținută de noi va aduce clienților exact acele soluții care să îi ajute să își sporească eficiența operațională și să își îmbunătățească viziunea asupra afacerilor cu ajutorul Entersoft Business Suite.” declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Salice este în primul rând un furnizor de soluții care, urmărind noile tendințe pe piața specifică a mobilierului și decorațiunilor interioare, pune la dispoziția producătorilor locali o gamă mare de produse și servicii de calitate. Mizând pe profesionalismul serviciilor, pe profunda cunoaștere a domeniului și pe apropiere față de client, Salice a reusit să ocupe un loc important pe piața din Cluj.

În prezent, compania deține două showroom-uri în Cluj-Napoca, unul în Târgu Mureș și unul în județul Alba, o fabrică de producție a mobilierului de lemn masiv în Huedin și două puncte de lucru pentru realizarea serviciilor specifice în Cluj și Turda. 

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Re...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Entersoft Business Suite® este o solutie integrata, dedicata managementului tuturor activitatilor unei companii pe baza functionalitatilor avansate de ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce si business Intelligence. Suita per

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward