StatusToday - platforma care analizează comportamentul angajaților atrage o rundă de investiții de 3.91 milioane de dolari

22 februarie 2018

StatusToday este una dintre companiile care au reușit să aducă acel element de noutate în domeniul HR și în conceptele de management, unul dintre co-founderi fiind românul Mircea Dănilă Dumitrescu (CTO & Co-Founder), ce a pus bazele platformei alături de Ankur Modi (CEO & Co-Founder).

StatusToday - platforma care analizează comportamentul angajaților atrage o rundă de investiții de 3.91 milioane de dolari

În mod concret, platforma utilizează inteligența artificială cu privire la comportamentul uman, cu rol în îmbunătățirea eficienței și a reducerii costurilor în contextul datelor pe care le produc angajații. Totul este generat în timp real, ceea ce ajută în mod esențial companiile să poată avea o viziune de ansamblu asupra fluxurilor de lucru și a modului în care acestea pot influența modul de operare și de implementare a acestora. StatusToday înlătură subiectivitatea de la locul de muncă, în special în contextul unor posibile modificări.

Din punctul de vedere al angajaților, aceștia beneficiază de transparență maximă, inclusiv în ceea ce privește capacitatea de a se compara cu alți colegi de birou/departament, din poziții diferite, conform productivității din ziua respectivă.

Conform lui Brent Hoberman (FirstMinute Capital), potențialul pe care îl are inteligența artificială în contextul utilizării datelor despre angajați nu este exploatat la adevărata sa valoare.

Istoricul StatusToday

Primul demo al platformei a fost lansat la jumătatea anului 2017, iar până în prezent, 200 de companii din 22 de țări s-au listat în cadrul platformei StatusToday, fiind analizate peste 350 de milioane de acțiuni generate de peste 165.000 de angajați în sistem. Practic, prin aceste date, StatusToday are capacitatea de a oferi informații despre comportamentul angajaților, oferind companiilor concluzii relevante despre cum pot fi folosite aceste date pentru creșterea productivității interne.

Sursa foto: StatusToday

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward