Softlead extinde procesul de lead generation pentru servicii IT

05 iunie 2020

Într-o perioadă în care companiile au nevoie de soluții personalizate pentru o digitalizare eficientă, Softlead extinde procesul de lead generation, oferind atât aplicații software enterprise, cât și acces la o gamă completă de servicii.

Softlead extinde procesul de lead generation pentru servicii IT

Cum pot activa companiile software posibilitatea de a primi lead-uri pentru servicii?

  • Înregistrează-te în contul tău https://www.softlead.ro/login
  • Selectează secțiunea Servicii din meniul poziționat în partea stângă
  • Completează profilul de vendor cu informații complete referitoare la serviciile pe care le oferi.

 

Ce este important să ai în vedere?

Pentru a genera lead-uri, este foarte important să ai un profil 100% complet și actualizat. Asigură-te că ai introdus toate datele necesare și privește compania ta din perspectiva clienților tăi.

Astfel, culege review-uri, testimoniale și păreri reale de la clienții din portofoliul tău, pentru a forma prima părere autentică a potențialilor parteneri sau clienți.

Costuri asociate

Pentru că ne dorim să generăm cât mai multe lead-uri pentru compania ta, timp de o lună poți beneficia de acces nelimitat la secțiunea de servicii din cadrul platformei, pentru a completa toate datele necesare și pentru a distribui profilul către clienții care au fost mulțumiți de colaborarea voastră și sunt deschiși să împărtășească experiența voastră, prin platforma Softlead. 

  • Timp de o lună, singurele costuri pe care le vei avea vor fi cele de tip pay per lead, pentru fiecare oportunitate venită și deblocată de tine prin platforma Softlead.
  • Tot gratuit vei primi în această lună și consultanță în vederea creării contului de furnizor de servicii IT, având garanția răspunsului în maxim 3 ore.
  • Începând cu date de 5 iulie, pentru start-up-urile cu un singur serviciu oferit, vom menține gratuitatea, în timp ce companiile medii și mari vor putea alege unul dintre abonamentele lunare Softlead, ce vor include acest beneficiu.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward