Softlead extinde procesul de lead generation pentru servicii IT

05 iunie 2020

Într-o perioadă în care companiile au nevoie de soluții personalizate pentru o digitalizare eficientă, Softlead extinde procesul de lead generation, oferind atât aplicații software enterprise, cât și acces la o gamă completă de servicii.

Softlead extinde procesul de lead generation pentru servicii IT

Cum pot activa companiile software posibilitatea de a primi lead-uri pentru servicii?

  • Înregistrează-te în contul tău https://www.softlead.ro/login
  • Selectează secțiunea Servicii din meniul poziționat în partea stângă
  • Completează profilul de vendor cu informații complete referitoare la serviciile pe care le oferi.

 

Ce este important să ai în vedere?

Pentru a genera lead-uri, este foarte important să ai un profil 100% complet și actualizat. Asigură-te că ai introdus toate datele necesare și privește compania ta din perspectiva clienților tăi.

Astfel, culege review-uri, testimoniale și păreri reale de la clienții din portofoliul tău, pentru a forma prima părere autentică a potențialilor parteneri sau clienți.

Costuri asociate

Pentru că ne dorim să generăm cât mai multe lead-uri pentru compania ta, timp de o lună poți beneficia de acces nelimitat la secțiunea de servicii din cadrul platformei, pentru a completa toate datele necesare și pentru a distribui profilul către clienții care au fost mulțumiți de colaborarea voastră și sunt deschiși să împărtășească experiența voastră, prin platforma Softlead. 

  • Timp de o lună, singurele costuri pe care le vei avea vor fi cele de tip pay per lead, pentru fiecare oportunitate venită și deblocată de tine prin platforma Softlead.
  • Tot gratuit vei primi în această lună și consultanță în vederea creării contului de furnizor de servicii IT, având garanția răspunsului în maxim 3 ore.
  • Începând cu date de 5 iulie, pentru start-up-urile cu un singur serviciu oferit, vom menține gratuitatea, în timp ce companiile medii și mari vor putea alege unul dintre abonamentele lunare Softlead, ce vor include acest beneficiu.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward