Soft Net Consulting devine primul CAS Gold Partner din Romania

09 martie 2021

Luna februarie a adus o veste bună pentru Soft Net Consulting, devenind primul CAS Gold Partner din România şi singurul din Europa Centrală şi de Est. Mai mult, în 2021 sunt doar 12 parteneri de nivel Gold pe CAS CRM în toată Europa, ceea ce face că distincţia să fie şi mai meritorie.

 

Soft Net Consulting devine primul CAS Gold Partner din Romania

Soft Net Consulting a devenit partener Gold datorită vânzărilor în creştere, proiectelor finalizate în obiective, acumulării de cunoştinţe, oamenilor certificaţi etc.

Ce înseamnă însă CAS Gold Partner pentru companiile care lucrează sau vor să lucreze cu Soft Net Consulting? 

Oficial reflectă succesul în vânzări (număr de licenţe) şi implementări CAS CRM (proiecte finalizate), dar şi calitatea şi durabilitatea serviciilor de mentenanţă oferite clienţilor. Informal, înseamnă că Soft Net Consulting işi cunoaşte produsele şi face tot efortul ca proiectele să iasă bine, iar clienţii să fie mulţumiţi. 

În mod evident, sunt mai mulţi parteneri CAS CRM în România, însă doar Soft Net Consulting este la nivelul Gold (maxim), ceea ce reprezintă o garanţie în derularea unui proiect. 

Soft Net Consulting este partener al companiei germane CAS Software din 2016, timp în care au acumulat mult know-how atât pe probleme de business asociate relaţiilor cu clienţii (vânzări, marketing, suport), cât şi la nivel de produs (CAS genesisWorld, SmartWe). 

CAS genesisWorld este o soluţie 100% made in Germany, dezvoltată în Karlsruhe (un oraş cu tradiţie în IT), dar utilizată de companii mici şi medii din întreaga Europă. Soluţia a primit numeroase premii pentru design, iar interfaţa mobilă de tip radial este una dintre cele mai apreciate inovaţii. CAS genesisWorld este cel mai ergonomic sistem CRM existent în România şi oferă o experienţă unitară indiferent de dispozitivul utilizat: desktop, tableta, telefon mobil.

CAS genesisWorld este soluţia xRM/CRM standard, pentru un management interconectat al relaţiei cu clienţii:

  • Customizare scalabilă şi flexibilă, interfeţe şi module inteligente – pentru o stocare centralizată și integrată a datelor, pentru un business modern şi eficient, fără excedent de hârtie.
  • Funcţionalitate xRM/CRM extensivă – pentru managementul şi organizarea cu succes a afacerilor.
  • Mobilitate şi posibilitatea de personalizare pe toate dispozitivele utilizatorilor care au încorporat un control intuitiv – pentru acces nelimitat la date şi libertate în Vânzări, Marketing, Service şi Management.
  • Noi dimensiuni de relaţionare (xRM) prin integrarea relaţiilor între date – pentru analize detaliate şi un management al relaţiilor de business de orice natură.

Suntem prezenti pe piata de consultanta privind solutiile informatice de business din anul 1999. Anii de experienta se reflecta in peste 800 de implementari reusite pe diverse industrii, care au generat bune practici in managementul proiectelor software, analiza proceselor si fluxurilor informationale de afaceri.

Află mai multe
Aplicații software recomandate

CAS genesisWorld: o solutie puternică pentru vânzări, marketing și serviciul clienți

Citește tot arrow_forward

ERP este un acronim pentru Enterprise Resource Planning. Pentru a putea furniza o definitie corecta a unui sistem ERP, ganditi-va mai intai la toate procesele care sunt esentiale pentru a conduce o afacere, incluzand contabilitatea, resursele umane, ...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward