How to Web 2023

15 Mar 2023

How to Web 2023, principalul eveniment din Europa de Est dedicat start-upurilor și inovării, are loc în perioada 4-5 octombrie.  Printre cei 60 de speakeri ai evenimentului se numără și reprezentanții start-upurilor românești Digitail și Planable, ai unicornului croat Infobip sau Mind the Product, cea mai mare comunitate de Product Managers din lume.

How to Web 2023

Alături de nume internaționale, vor mai urca pe scena How to Web și reprezentanți ai pieței locale de tech&startups, precum Sebastian Gabor și Ruxandra Pui, fondatorii Digitail, companie care a primit recent o investiție de 11 milioane de dolari sau Xenia Muntean, cofondatoarea Planable, o soluție inovatoare de social media management.

 De asemenea, printre alți experți globali se numără James Mayes, cofondator și ex-CEO Mind the Product, cea mai mare comunitate de Product Managers din lume și Ivan Brezak Brkan, Director of Developer Content la Infobip.

Tema acestei ediții este reziliența și are sloganul “Keep Building”, venind ca un îndemn pentru a găsi resursele potrivite de a traversa contextul actual în domeniul tehnologiei.

Cei peste 2.500 de participanți ai How to Web Conference 2023 vor avea parte de o experiență asemănătoare unui festival al inovației, beneficiind de toate aceste componente ale evenimentului:

 

   2 scene cu experți globali și locali în dezvoltarea de produse și strategii de creștere de succes

   O scenă dedicată start-upurilor cu Demo Days, pitch-uri și subiecte de interes pentru fondatori si investitori

   Scenă Q&A, unde au ocazia să interacționeze cu cei mai mari pionieri ai industriei

   Competiția Spotlight cu cele mai relevante start-upuri din Europa de Est

   Networking prin intermediul aplicației de eveniment și a zonelor dedicate de întâlniri

   Interacțiune directă cu cele mai noi start-upuri și tehnologii prezentate în zona de Expo

   Zone de petrecere a timpului cu echipa sau alți participanți ai conferinței, precum zona chill, food area, party

   Pre-evenimente dedicate comunităților, investitorilor, fondatorilor și cercetătorilor 

Biletele pentru conferința How to Web 2023 se pot achiziționa prin platforma howtoweb.co la prețul de Very Early Bird, începând de la 129 de euro. Start-upurile pot beneficia de un preț special, după aplicare.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum poți să folosești fondurile PNRR pentru creșterea securității informatice?

Prin Programul Naționale de Redresare și Reziliență, companiile din România pot crește atât nivelul de digitalizare curent, cât și securitatea informațiilor operate, a fluxurilor de...

Citește articolul
Softlead

Cum a reușit Animax să automatizeze vânzările online și să scadă cu 70% procesarea manuală?

Platforma software românească FamShop anunță finalizarea proiectului de automatizare a proceselor e-commerce pentru magazinul online Animax.ro.

Citește articolul
Softlead

81% dintre aplicațiile mobile sunt vulnerabile la atacuri cibernetice

Conform BusinessOfApps.com, în 2022, atacurile cibernetice au crescut cu 38% comparativ cu anul precedent, iar numărul de noi versiuni de malware mobil a crescut cu 54%.  Promon, tehnologia de ecranare a aplicațiilor, a testat recent...

Citește articolul