Digitalizarea companiilor poate să fie rapidă prin soluția de tip DPA, JobRouter

28 septembrie 2021

Companiile folosesc DPA pentru a automatiza un proces de la început până la sfârșit. De obicei, sunt incluse procese mai lungi și mai complexe decât sarcinile care pot fi gestionate eficient de tehnologiile de tip Robotic Process Automation (RPA). Aceste procese pot conține numeroase decizii care, dacă ar folosi RPA, ar crea roboți dificil de întreținut.

Digitalizarea companiilor poate să fie rapidă prin soluția de tip DPA, JobRouter

Ce este automatizarea proceselor digitale (DPA)?

DPA este tehnologia software utilizată atât pentru automatizarea unui proces, cât și pentru optimizarea fluxului de lucru în cadrul unui proces automat. Această tehnologie urmărește îmbunătățirea experiențelor angajaților și a clienților prin eliminarea întreruperii din fluxul de lucru.

Distincția între automatizarea proceselor digitale (DPA) și managementul proceselor

Automatizarea proceselor digitale (DPA) este următoarea evoluție în managementul proceselor și susține companiile în eforturile lor către transformarea digitală end-to-end. Spre deosebire de DPA, gestionarea proceselor nu are inițial nimic de-a face cu transformarea digitală. Cu toate acestea, pentru a realiza îmbunătățirile dorite, transformarea digitală implică de obicei companiile care digitalizează și automatizează procesele. DPA se concentrează mai mult asupra proceselor de afaceri de la nivelul întregii companii, cu participanți externi.

DPA este tehnologia care permite ca procesele și sistemele să fie nu doar digitalizate, ci ca sarcinile și secvențele care ar necesita în mod normal intervenția manuală să fie automatizate.

Automatizarea proceselor digitale cu JobRouter

Mai mult decât gestionarea fluxului de lucru, mai mult decât clasicele Business process management (BPM), sau Document management systems (DMS), platforma JobRouter® conectează totul. Experimentați noul mod de digitalizare a proceselor: rapid și personalizat.

Digitalizarea companiilor ar putea să fie rapidă, dar majoritatea companiilor nu vor să înceapă cu un angajament mare, vor să înceapă cu un angajament mai mic. Automatizarea proceselor digitale (DPA) face exact asta!

Companiile încep digitalizarea cu proiecte mai mici, mai agile și, ca rezultat, digitalizează mult mai multe procese de afaceri, fără a compromite complexitatea și adaptabilitatea.

Caracteristicile automatizării proceselor digitale cu JobRouter
 • Funcționalitate ridicată a procesului
 • Dezvoltare rapidă a aplicațiilor
 • Ușor de învățat și de utilizat — spre deosebire de soluțiile extrem de complexe
 • Utilizare largă în companie
 • Management simplu și flexibil al schimbărilor
 • Prețuri moderate

Vă ajutăm să beneficiați de automatizarea documentelor și a proceselor combinate cu inteligența datelor prin:

 • Implementarea a numeroase procese mai mici, precum și implementarea proceselor complexe, personalizate
 • Finalizarea mai rapidă a proiectului de digitalizare
 • Integrarea mai ușoară a tehnologiilor inovatoare (noi)
 • O mai bună distribuție a resurselor
 • Acceptarea mai mare în companie a schimbării organizatorice deoarece mai mulți angajați sunt implicați în procese
 • Cunoașterea tuturor avantajelor de gestionare a proceselor JobRouter®

Pentru a înțelege cum să începem optimizarea proceselor cu ajutorul platformei DPA JobRouter®, vă invităm la o sesiune demonstrativă de care puteți beneficia prin completarea acestui formular — https://www.becketal.ro/solicita-demo

Aceste informații au fost publicate inițial pe pagina de blog a companiei noastre: https://tinyurl.com/DpaJobRouter 

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platf...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

JobRouter este o platformă care răspunde nevoilor pe care celelalte soluții nu le rezolvă. O platformă de digitizare a proceselor care raspunde la orice cerință a departamentelor interne: IT, financiar, sales, productie, customer

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soluții software pentru service-uri. Ce oferă și de ce sunt esențiale?

54% dintre companiile de tip sevice-uri care au ales implementarea unei aplicații software au reușit să crească eficiența și să asigure procese de asistență superioare din perspectiva calității serviciilor oferite. Datele sunt furnizate de platforma Software Advice și includ o serie de concluzii utile oricărui business care vizează creșterea satisfacției clienților unui service, f...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Top 5 Aplicații software pentru salarizare

33% dintre companiile de tip IMM riscă să primească amenzi din cauza nerespectării normelor legale cu privire la plățile efectuate angajaților sau la activități complementare.

Citește articolul arrow_forward