Descriere

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.

Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platfome cu mii de utilizatori în momentul de față, la nivel internațional: JobRouter și DocuWare.

Scurt istoric al companiei:

1989 – S-a înființat grupul Beck et al. în Germania

2005 – S-a deschis filiala Beck et al. în Cluj-Napoca, România având ca principal obiectiv acordarea de servicii de suport IT pentru proiectele internaționale

2010 – Serviciile oferite s-au diversificat înspre consultanță de business, implementare proiecte de digitalizare și suport în utilizarea optimă a produselor

2011 – Partener autorizat DocuWare – produs recunoscut de Gartner, Nucleus și alte companii de analiză de piață, ca unul dintre cele mai bune produse de management al documentelor pentru companiile care au ca obiectiv digitalizarea documentelor

2012 – Partener autorizat JobRouter – una dintre cele mai versatile platforme de automatizare a proceselor si data management, potrivită companiilor care au ca obiectiv creșterea eficienței prin digitalizarea proceselor

2020 – Având 40 de angajați și 20 de proiecte implementate ne conturăm rolul de partener de încredere pentru accelerarea digitalizării afacerilor.

 

Aplicațiile companiei Beck et al.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Beck et al.

Studiul despre digitalizarea companiilor. 1 din 2 companii derulează în prezent proiecte de digitalizare.

Beck et al. România a realizat împreună cu Mkor Consulting studiul prin care a vizat aflarea stadiului inițiativelor de digitalizare.Studiul are la bază interviurile derulate cu reprezentați din companii, experți în digitalizare. Companiile participante fac parte din diferite domenii: FMCG, retail, producție, transporturi & logistică, automotive, financiar (banking, servicii financiare), servicii profesionale, pharma.

Citește tot

JobRouter Digital Conference

Bucurați-vă de procesele de afaceri digitale și de tot ceea ce le implică și învățați din cele mai bune practici!

Citește tot

Mai multă productivitate și securitate în muncă prin utilizarea noii versiuni JobRouter® 5.2

Noua versiune JobRouter® 5.2 aduce o serie de funcționalități care consolidează colaborarea inter-departamentală și crește nivelul de ușurință în utilizare. De exemplu, funcționalitățile de căutare îmbunătățite permit utilizarea de semnătură electronică într-un mod mai convenabil.

Citește tot

Digitalizarea companiilor poate să fie rapidă prin soluția de tip DPA, JobRouter

Companiile folosesc DPA pentru a automatiza un proces de la început până la sfârșit. De obicei, sunt incluse procese mai lungi și mai complexe decât sarcinile care pot fi gestionate eficient de tehnologiile de tip Robotic Process Automation (RPA). Aceste procese pot conține numeroase decizii care, dacă ar folosi RPA, ar crea roboți dificil de întreținut.

Citește tot

De ce recomandăm managementul contractelor în platforma JobRouter?

JobRouter permite digitalizarea oricărui proces intern (concedii, deconturi, marketing, logistică, achiziții) realizat prin diferite fișiere, prin telefon, pe email sau pe hârtie. Tehnologia flexibilă, modulară și scalabilă oferă posibilitatea de integrare cu aplicațiile interne ale companiei.

Citește tot