De ce recomandăm managementul contractelor în platforma JobRouter?

13 iulie 2021

JobRouter permite digitalizarea oricărui proces intern (concedii, deconturi, marketing, logistică, achiziții) realizat prin diferite fișiere, prin telefon, pe email sau pe hârtie. Tehnologia flexibilă, modulară și scalabilă oferă posibilitatea de integrare cu aplicațiile interne ale companiei.

De ce recomandăm managementul contractelor în platforma JobRouter?

Managementul contractelor în mod digital în JobRouter permite:

  • arhivarea, gestionarea și procesarea tuturor contractelor într-o manieră de audit, personalizată nevoilor specifice din compania dumneavoastră.

Un proces optimizat digital pentru gestionarea contractelor ia în considerare întregul ciclu de viață al clienților deoarece acoperă toți pașii care implică, procesează sau necesită date contractuale.

Prin accesul la informațiile cheie din diverse surse eficientizați pașii intermediari și aveți ocazia să atribuiți șabloane și atașamente tuturor părților. Procesele sunt în legătură directă, care la rândul lor includ gestionarea furnizorilor, vânzătorilor, partenerilor, clienților sau angajaților.

Prin urmare, gestionarea contractelor nu se referă doar la contracte, ci și la toate părțile implicate. Schimbul lin și transparent de informații în cadrul procesului de management digital automatizat ajută în cele din urmă la creșterea tangibilă și permanentă a eficienței companiei dumneavoastră.

Odată ce contractele au fost create, semnate și depuse, un proces de gestionare a contractelor sprijină transparența. La urma urmei, contractele au adesea date de încheiere la care trebuie să fie reziliate, reînnoite sau modificate - cu condiția să fie respectate. Adesea, astfel de termene trec și, în cel mai bun caz, nu se întâmplă nimic. În cel mai rău caz, compania suportă costuri suplimentare nedorite. Prin urmare, gestionarea digitală a contractelor este esențială pentru a vi se reaminti obligațiile în timp util.

Platforma de optimizare a proceselor JobRouter oferă o gamă largă de caracteristici și module care vă ajută să gestionați contractele și să atingeți excelența operațională. Cu ajutorul posibilităților existente îm platforma de optimizare a proceselor vă oferim următoarele posibilități:

  • Generarea automată a contractelor.
  • Gestionarea centrală și controlul asupra contractelor.
  • Capturarea automată a datelor.
  • Monitorizarea termenelor importante.
  • Atribuirea diferitelor drepturi de autorizare.
  • Căutarea conținutul contractului cu ajutorul cuvintelor cheie.
  • Trimiterea de notificări.

și alte noi posibilități pe care le veți descoperi după ce începeți să utilizați platforma!

Managementul digital al contractelor aduce transparență și vă ajută să economisiți bani. Profitați la maximum de biroul dumneavoastră fără hârtie!

Aceste informații au fost publicate inițial pe contul Medium al companiei noastre aici https://tinyurl.com/ManagementulContractelor

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platf...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

JobRouter este o platformă care răspunde nevoilor pe care celelalte soluții nu le rezolvă. O platformă de digitizare a proceselor care raspunde la orice cerință a departamentelor interne: IT, financiar, sales, productie, customer

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

S-a lansat noua ediție TeCOMM București! Află noutățile și primii speakeri confirmați

TeCOMM eCommerce Conference&Expo revine la București în 10 aprilie, cu o nouă ediție, într-o nouă locație! Tematica acestei ediții este eCommerce made personal și pune accent pe personalizare: de la găsirea acelor soluții care ajută magazinele online din România să vândă mai mult, până la oferirea de conținut adaptat nevoilor actuale de business....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum poți implementa gratuit roboți de automatizare?

Pe timp de criză, Automation Pill susține crearea și utilizarea forțelor de muncă virtuale (RPA)

Citește articolul arrow_forward