Cum să vinzi mai mult în restaurante cu ajutorul unei aplicații software?

16 Jul 2021

Conform celor mai recente studii, clienții din restaurante își doresc să aibă parte de o interacțiune personalizată și plăcută cu angajații restaurantelor, pentru a se putea bucura de serviciile oferite. 79% dintre clienții restaurantelor sunt de părere că tehnologia este elementul-cheie care ajută ca experiența să fie una care să îi determine să revină.

Cum să vinzi mai mult în restaurante cu ajutorul unei aplicații software?

În același timp, 3 din 4 restaurante au observat o creștere semnificativă a veniturilor încasate acolo unde există și aplicații software sau tehnologii hardware potrivite.

Iată cum poate o aplicație software să ajute un restaurant să crească rapid vânzările!

Pentru a crește încasările unui restaurant este nevoie ca trei aspecte esențiale să fie îndeplinite: să existe clienți fericiți, mulți și să fie eficiență internă pe toate fluxurile specifice activității: aprovizionare, pregătire preparate, servire, customer care etc.

De aceea, o aplicație software potrivită restaurantelor trebuie să:

Cât costă o aplicație software dedicată restaurantelor?

Licența pentru o soluție basic pornește de la 5 euro/lună/user și este un cost de tip abonament. În cazul companiilor care vor să beneficieze de o plată de tip one time (o singură dată), costurile pot începe de la 200 de Euro + TVA.

Află în doar 3 minute cât de digitalizată este compania ta! Folosește SoftleadBIZ, singurul tool care indică gradul de digitalizare al companiei tale și îți oferă un raport personalizat al aplicațiilor necesare și al bugetelor de care poți avea nevoie. 

Cum să achiziționezi o soluție software pentru restaurantul tău?

Softlead este singura platformă care ajută companiile să aleagă soluția software potrivită business-ului său, iar clienții noștri pot alege din cele peste aplicații sotftware existente în platformă. Poți afla mai multe despre acestea sau poți compara funcționalitățile tehnice oferite aici

În 2019, Oracle a publicat un studiu dedicat industriei ospitalității, ce a inclus câteva statistici relevante referitoare la beneficiile pe care le poate aduce implementarea soluției de POS potrivită fiecărui tip de restaurant:

Ai nevoie de o aplicație software pentru gestiunea restaurantului tău? Solicită un demo pe adresa [email protected] sau completează formularul de mai jos.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum a reușit o fabrică de ambajaje din România să țină costurile sub control cu ajutorul unui software ERP?

Ideal FoodPack, producătorul care oferă soluții inovatoare de ambalare pentru industria alimentară și HoReCa, își gestionează activitatea și își poate scala cu ușurință afacerea, cu ajutorul sistemului SeniorERP de la Senior...

Citește articolul
Softlead

5 tipuri de aplicații software pentru magazine de piese auto

Managementul unui business cu piese auto necesită organizare, eficiență și capacitate de scalare/creștere. De aceea, digitalizarea este esențială, fiind principalul instrument ce poate susține dinamica vânzărilor....

Citește articolul