Creștere cu 30% a licențelor pentru aplicații mobile în 2020

07 ianuarie 2021

2020 este anul care a adus cu sine numeroase provocări, dar și schimbări de comportament de utilizare al tehnologiei.

Creștere cu 30% a licențelor pentru aplicații mobile în 2020

Astfel, în 2020 s-a înregistrat o creștere cu 30% a investițiilor utilizatorilor în licențe pentru aplicații mobile, comparativ cu anul anterior. Astfel, s-a ajuns la sume de 111 miliarde de dolari la nivel internațional cheltuite pentru subscripții dedicate aplicațiilor mobile.

Principalul motiv al acestei creșteri este dat de pandemia cu noul coronavirus, care a schimbat atitudini, nevoi, practici și obiceiuri de consum, reflectate atât în petrecerea timpului liber (descărcarea și utilizarea aplicațiilor de învățare, divertisment etc.), cât și contextul aplicațiilor profesionale,  dedicate carierei.

Topul aplicațiilor mobile care au generat cele mai mari venituri

TikTok, YouTube, Tinder se află în topul general (App Store și Google Play Store) al aplicațiilor care au generat cele mai mari încasări.

 

Creștere cu 30% a licențelor pentru aplicații mobile în 2020

Sursa informațiilor: https://www.businessofapps.com/ 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward