Creștere cu 30% a licențelor pentru aplicații mobile în 2020

07 ianuarie 2021

2020 este anul care a adus cu sine numeroase provocări, dar și schimbări de comportament de utilizare al tehnologiei.

Creștere cu 30% a licențelor pentru aplicații mobile în 2020

Astfel, în 2020 s-a înregistrat o creștere cu 30% a investițiilor utilizatorilor în licențe pentru aplicații mobile, comparativ cu anul anterior. Astfel, s-a ajuns la sume de 111 miliarde de dolari la nivel internațional cheltuite pentru subscripții dedicate aplicațiilor mobile.

Principalul motiv al acestei creșteri este dat de pandemia cu noul coronavirus, care a schimbat atitudini, nevoi, practici și obiceiuri de consum, reflectate atât în petrecerea timpului liber (descărcarea și utilizarea aplicațiilor de învățare, divertisment etc.), cât și contextul aplicațiilor profesionale,  dedicate carierei.

Topul aplicațiilor mobile care au generat cele mai mari venituri

TikTok, YouTube, Tinder se află în topul general (App Store și Google Play Store) al aplicațiilor care au generat cele mai mari încasări.

 

Sursa informațiilor: https://www.businessofapps.com/ 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește tot arrow_forward

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește tot arrow_forward

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește tot arrow_forward