Ce aplicații software pot achiziționa cu 100 de euro/lună?

22 septembrie 2020

Stabilirea bugetelor pentru achiziții software este un proces ce implică analiză, informare, evaluare corectă a nevoilor și perspectivelor pe termen mediu și lung. Adesea, cei mai mulți dintre clienții noștri privesc cu neîncredere și cu teamă la butonul de Solicită un demo sau Cere o ofertă tocmai pentru că asociază aplicațiile complexe cu bugete prea mari pentru resursele de care dispun.

Ce aplicații software pot achiziționa cu 100 de euro/lună?

Conform CIO.com, bugete anuale de aproximativ 30 de miliarde de dolari sunt alocate achiziției de soluții software pe care companiile nu ajung să le folosească niciodată sau pe care nu le utilizează la 100% din potențialul lor. De aceea, Softlead a creionat o listă a celor mai utilizate categorii de aplicații software disponibile pentru uz enterprise, la un cost de maxim 100 de euro/lună.

Iată 8 tipuri de aplicații software ce pot fi achiziționate cu un buget de aproximtiv 100 de euro/lună, în varianta de licență. Care sunt costurile serviciilor complementare?

  1. Aplicații de tip CRM. Soluțiile de tip Customer Relationship Management cu o licență de aproximativ 100 de euro/lună pot fi o variantă pentru orice tip de companie, indiferent de mărimea ei.
  2. Aplicații de facturare/contabilitate
  3. Aplicații de management al proiectelor.
  4. Aplicații ERP. În cazul soluțiilor de tip ERP (Enterprise Resource Planning), costul de 100 de euro POATE include licențe pentru 10 utilizatori, toate funcționalitățile de bază ale acestui tip de soluție, precum și servcii SaaS (Software as a Service) conexe: hosting, back-up, monitorizare server.
  5. Aplicații HR. Îmbunătățirea performanțelor angajaților este un obiectiv principal pentru orice companie care are în plan dezvoltarea. Indiferent care este cadrul economic, resursa umană trebuie să fie gestionată în mod eficient și productiv, iar aplicațiile software dedicate pot
  6. Aplicații de management al documentelor. Identificarea rapidă a documentelor, stocarea lor, versionarea, gestionarea istoricului, toate acestea sunt activități necesare oricărei companii. Soluțiile care răspund acestor provocări au costuri accesibile, beneficiul final fiind acela al eficientizării timpului prin automatizarea managementului documentelor în departamente de vânzări, financiare, distribuție, IT, transporturi, producție, sănătate sau multe altele, indiferent de mărimea companiei.
  7. Aplicații de HelpDesk. Soluțiile software de tip HelpDesk ajută companiile în procesul de eficientizare a unui activități de creștere a performanțelor interne, de eficientizare, dar și de comunicare externă și internă.
  8. Aplicații e-commerce. Cu un buget de maxim 100 de euro/lună, aplicațiile software de tip e-commerce includ licență, hosting (găzduire) și mentenanță.

Care sunt costurile serviciilor complementare?

Întregul proces de achiziție software include 3 tipuri de servicii de bază: consultanță, analiză de business și implementare. Adesea, primele două sunt incluse în evaluarea bugetelor de licențiere, în timp ce costurile de implementare pentru licențe cu preț de aproximativ 100 de euro/lună sunt de maxim 3500-4000 Euro, în funcție de tipul aplicației. Aceste costuri nu includ, însă, dezvoltarea unor module sau a unor funcționalități specifice, personalizate.

Ai nevoie de o aplicație software potrivită companiei tale? Completează formularul de contact de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected].

Aplicații software recomandate

Solutie digitala care furnizeaza cotatii/oferte comerciale exacte, rapide si personalizate in scopul eliminarii erorii umane, imbunatatirii productivitatii procesului de vanzare si crearea unui parteneriat stabil cu clientii.

Citește tot arrow_forward

CAS genesisWorld: o solutie puternică pentru vânzări, marketing și serviciul clienți

Citește tot arrow_forward

Aplicatia CRM Simplio este solutia optimizata si creata special pentru orice tip de business. Hai sa ne cunoastem, sa putem face impreuna lucruri frumoase si utile!

Citește tot arrow_forward

Automatizarea vânzărilor centralizează și automatizează date și operații specifice procesului de vânzare.  

Citește tot arrow_forward

Symbio este o parte esențială a strategiei companiei și prezintă o imagine unitară a partenerilor, gestionează și automatizează procesele interne și oferă rapoarte personalizate.

Citește tot arrow_forward

Produsul Green CRM se adreseaza companiilor care ofera servicii si isi doresc o evidenta sigura asupra managementului relatiei cu clientii lor.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

“VreauLa” - prima platformă gratuită pentru elevii de liceu care vor să se pregătească online pentru examenul de admitere la facultate

Astăzi, 7 aprilie, s-a lansat oficial platforma educațională “Vreau La” ce oferă gratuit exerciții grilă și simulări de admitere pentru toți liceenii care vor să aplice la facultate. Pentru moment utilizatorii se pot pregăti pentru admiterea la Politehnică, urmând ca, în perioada următoare, platforma să se extindă și la alte specializări precum Medicină ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Noua versiune Kaspersky Security Cloud îmbunătățește controlul confidențialității datelor pentru aplicații și site-uri

Kaspersky a actualizat Kaspersky Security Cloud - serviciul său disponibil pe baza unui cont, cu acces la cele mai bune tehnologii și resurse ale companiei, pentru utilizatorii individuali - cu noi modalități de a proteja viața privată a utilizatorilor, pe mai multe dispozitive. Kaspersky Security Cloud reduce acum riscul de a fi încălcată confidențialitatea datelor utilizatorilor, ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Fintech: Credite în mai puțin de 8 minute

Ocean Credit are o misiune, să transforme Informațiile financiare complexe în Date simple, care pot ajuta oamenii să economisească atunci când se împrumută. Timpul și experiența sunt factorii decisivi care diferențiază un Fintech de o Bancă. Utilizatorii pot accesa acum un împrumut în mai puțin de 8 minute. Și asta datorită platformei noi de Core Banking ...

Citește articolul arrow_forward