Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

31 martie 2020

Sistemul medical este unul dintre principalii actori ai mediului economic, poziționându-se mereu la baza piramidei nevoilor oamenilor, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice. Astfel, Softlead recomandă achiziția și implementarea aplicațiilor software dedicate, ca instrumente vitale de planificare și oferire a consultațiilor medicale la distanță.

Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

În contextul în care cele mai multe dintre consultațiile medicale sau interpretările de analize sunt restricționate sau limitate în spitalele și clinicile de stat sau private, iar pacienții trebuie să continue scheme de tratament sau să înceapă să urmeze recomandări medicale specializate, consultul medical la distanță, prin apeluri video, este oportunitatea validă atât pentru pacienți, cât și pentru medici.

Astfel, în prezent, opțiunile sofware sunt numeroase și oferă posibilitatea de accesare rapidă a beneficiilor.

Ce funcționalități ar trebui să ofere o astfel de aplicație?

  • Import documente pacient
  • Dosarul pacientului
  • Integrare cu aplicația de videocall Zoom
  • Alerte de planificare a call-urilor
  • Alerte de solicitări noi din partea pacienților
  • Integrare cu Google Calendar
  • Plata cu cardul (integrare procesator de plăți)
  • Posibilitate autentificare de pe device-urile mobile
  • Integrare politici GDPR

Cu siguranță, acestui set de bază de funcționalități i se pot adăuga și cele specifice anumitor cabinete sau clinici, cum ar fi posibilitatea de plată prin SMS (pentru consultații al căror cost este de maxim 20 de Euro), urmărirea schemei de tratament a pacientului, integrarea cu aplicațiile de analize ale laboratoarelor medicale, grafice și date despre pacienți, situație recuperare, precum și multe altele.

Cui îi este adresată aplicația?

Toți pacienții care dețin un dispozitiv de tip smartphone sau un calculator (laptop) pot crea facil un cont și pot solicita o programare. Plata pentru aceste consultații se face online, aplicația respectând normele de securitate și de siguranță a datelor personale.

Cu siguranță, în cazul programărilor unei consultații online, accesul este limitat pentru persoanele care nu dețin un dispozitiv mobil sau un laptop, dar cu ajutorul medicilor, anumite etape din procesul de creare a dosarului medical și de completare a datelor constatate de specialiști pot fi parcurse cu ușurință.

Care sunt costurile aferente unei astfel de soluții?

Soluțiile software dedicate consultațiilor online au costuri care depind de complexitatea funcționalităților incluse, de nevoile de mentenanță și de suport, de integrări ulterioare cu alte aplicații software sau de numărul de utilizatori asociați.

Pentru mai multe detalii și pentru o ofertă de preț personalizată, puteți trimite un e-mail pe adresa [email protected] sau puteți completa formularul de contact de mai jos.

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Softlead Marketplace este o soluție de tip SaaS, dedicată business-urilor care vor să implementeze rapid un marketplace. Aplicația se poate personaliza, la cerere, în funcție de tipul business-ului, de industria din care provine și de spe...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum văd liderii companiilor din România fenomenul de ,,slowbalization’’ și cum schimbă acesta viitorul în business.

În următorii 50 de ani vom experimenta mult mai multe schimbări decât a cunoscut lumea în ultimii 5.000 de ani

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Aplicațiile software de tip eLearning, Video conferință și educaționale, în topul solicitărilor din ultima săptămână

Primul efect al pandemiei provocate de noul coronavirus în rândul companiilor din România resimțit de Softlead, singura platformă de tip marketplace din România, este acela al digitalizării segmentelor aflate la baza piramidelor organizaționale.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

7 MOTIVE PENTRU A ALEGE UN PROGRAM DE CONTABILITATE PERFORMANT

Solutia software WizCount este adaptabila oricaror necesitati si industrii. Echipa noastra de specialisti IT va ajuta sa customizati aplicatia de contabilitate WizCount in numeroase moduri:

Citește articolul arrow_forward