Descriere

Zucchetti România, parte a Zucchetti Group, este în masura sa satisfaca orice exigenta informatica, oferind societatilor solutii si servicii destinate acoperirii complete a functiunilor din domeniul gestiunii personalului si sa faca fata diferitelor probleme de tip administrativ si contabil.

Solutiile software includ aplicatii pentru elaborarea salariilor, solutii de gestiune prezente si absente, control acces si gestiune resurse umane. Mai mult, Zucchetti România propune solutii ERP cu un standard calitativ ridicat si în masura sa acopere toate ariile functionale, de la contabilitatea generala si analitica pâna la gestiunea depozitelor si a productiei. Producator si integrator de sisteme, Zucchetti România poate interveni direct asupra produselor, amplificându-le functionalitatea si îmbogatindu-le cu noi caracteristici tehnice / functionale, pentru o evolutie continua a produselor în functie de cerintele clientilor. Alegând Zucchetti va garantati deci posibilitatea de a adapta una sau mai multe componente ale sistemului la evolutia rapida din acest sector.

Solutiile hardware includ produse precum terminale de pontaj, terminale de acces, sisteme de supraveghere video, sisteme anti efractie. Furnizarea componentelor hardware de catre Zucchetti România se face „la cheie”: nimic nu este lasat la voia întâmplarii, toate fazele proiectului si ale realizarii sale sunt urmate si gestionate de catre personalul Zucchetti, de la început pâna la punerea în functiune a procedurii instalate.

Zucchetti România, prin intermediul celor trei sedii situate în Oradea, Bucuresti si Timisoara, este în masura sa ofere asistenta tuturor zonelor industriale de pe teritoriul României si sa raspunda exigentelor oricarui tip de firma. Zucchetti România este cel mai bun partener pentru orice necesitate de gestiune a societatii si a resurselor umane. Orientarea spre piata, capacitatea de inovatie si competenta personalului specializat sunt dublate de profesionalismul marcii Zucchetti. Zucchetti România urmareste în mod constant îmbunatatirea atât la nivel organizational, cât si în relatiile sale cu clientii si partenerii de afaceri printr-o orientare permanenta "în directia calitatii". O dovada a acestui demers o constituie implementarea standardelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004. Prin implementarea standardului ISO 9001:2008, Zucchetti a urmarit configurarea unui sistem de management al calitatii competitiv, în timp ce standardul ISO 14001:2004 vizeaza mijloacele de minimizare a impactului asupra mediului. Certificarea celor doua standarde implementate reprezinta confirmarea competentei organizationale atinse de catre Zucchetti România.

Zucchetti România detine certificatul nr. 06354 /20.12.2013 eliberat de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (O.R.D.A.) care atesta faptul ca societatea este titulara produselor software dezvoltate si are drepturi depline în ceea ce priveste comercializarea, distribuirea sau concesionarea cu licenta de utilizare a acestora, precum si sustinerea oricarui alt tip de activitate comerciala în legatura cu acestea.

Aplicațiile companiei ZUCCHETTI

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!