Despre XAtlas - Sistem integrat de Control Acces

Xatlas este o platformă unică, modulară şi scalabilă care gestionează un întreg sistem integrat capabil să:

• Controleze fluxurile de acces în clădiri şi în zonele protejate de către diferite tipuri de utilizatori;

• Identifice prezenţele personalului comunicând cu sistemele de gestiune a personalului atât pentru a popula propriile date de identificare, cât şi pentru a transmite pontările obţinute;

• Monitorizeze şi protejeze mediile şi bunurile societăţii.

Xatlas respectă cele mai stricte politici cu privire la siguranţa şi integritatea datelor, supraveghează sute de terminale şi căi de acces şi gestionează mii de utilizatori cu orice nivel de autorizaţie.

Arhitectura aplicaţiei Xatlas integrează cele mai evoluate dispozitive hardware (terminale, controllere, cititoare, video server, etc.) capabile să satisfacă orice cerinţă de control acces, gestiune prezenţe, antifurt, TVCC.

MOTIVE PENTRU A ALEGE XATLAS PENTRU SOCIETATEA DUMNEAVOASTRĂ

Instalare simplă

Xatlas este simplu de instalat şi de activat. Dacă se solicită un server dedicat, întregul software necesar funcţionării sistemului, incluzând baza de date, poate fi furnizat cu o arhitectură hardware capabilă să satisfacă chiar şi exigenţele IMM-urilor, întrucât este deja iniţializat şi complet preconfigurat, pregătit pentru a fi conectat la reţeaua societăţii şi a fi utilizat direct de orice computer dotat cu browser. Xatlas poate fi instalat pe cele mai comune platforme software şi hardware în configuraţie cluster. Adaptabilitatea programului permite în orice caz instalarea lui oriunde, de la computerele nededicate serverelor industriale de înaltă performanţă cât şi în configuraţie cluster sau virtualizate.

Platforme şi baze de date multiple

Comunicaţiile, bazele de date şi sistemele operative utilizate sunt bazate pe cele mai înalte standarde ale Tehnologiei Informaţiei & Comunicaţiilor. În plus, Xatlas poate fi instalat pe serverele industriale utilizând bazele de date cele mai răspândite pe piaţă (Postgres, Oracle, MSQL), putând fi instalat pe computere sau servere cu sistem de operare Windows sau Linux în cele mai comune distribuţii.

Deschidere către lumea exterioară

Prin prezentarea Serviciilor Web Xatlas permite aplicaţiilor personalizate, chiar dacă sunt dezvoltate de către utilizatorul final, să comunice în mod nativ cu baza de date a sistemului atât pentru a schimba informaţii despre datele de identificare, cât şi pentru a interacţiona cu unele dispozitive de câmp.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru XAtlas - Sistem integrat de Control Acces

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația XAtlas - Sistem integrat de Control Acces completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!