Descriere

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, are peste 3.700 de clienţi şi 33.000 de licenţe instalate (iunie 2013). Wizrom Software oferă soluţii ERP, BI, WMS, CRM, SCM, SFA şi multe altele şi este în măsură să ofere cele mai bune soluţii pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business.

Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.

Aplicațiile companiei Wizrom

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Companiile de distribuție și-au dublat cererile pentru soluțiile software de automatizare a proceselor

Creșterea survine pe fondul noilor provocări economice la nivel național și european, precum și al noii raportări fiscale SAF-T

Citește tot arrow_forward

Cum se pot asigura companiile că raportează la timp SAF-T către ANAF?

Digitalizarea proceselor interne și a raportării către stat în companiile de producție - premisă crucială pentru a face față provocărilor din 2022

Citește tot arrow_forward

Wizrom Software: Cum pot softurile să ajute la fidelizarea și retenția angajaților, de la distanță?

Noile tehnologii, precum cele de teleconferință sau soluțiile software care permit colaborarea de la distanță, au fost cele care au dat posibilitatea ca, în ultimul an de pandemie, oamenii să rămână în contact permanent și să își rezolve sarcinile, de oriunde s-ar fi aflat. 

Citește tot arrow_forward