Despre WIZSALARY

WIZSALARY reprezinta solutia de salarizare si management de personal cu cel mai mare numar de salarii procesate din Romania integreaza informatii primare pentru a genera rapoarte si analize complexe necesare unui management evoluat al resurselor umane.

Solutia permite introducerea si prelucrarea informatiilor in deplina siguranta si confidentialitate, eliminand riscul pierderii sau alterarii. Ea furnizeaza un set de rapoarte standard, dar poate crea si rapoarte dedicate activitatii companiei, preluand din baza de date informatiile existente si exportand fisierele in orice tip de aplicatie externa pentru prelucrari ulterioare.

WizSalary se diferentiaza de alte aplicatii existente pe piata prin urmatoarele elemente:

 • adaptare rapida la legislatia in vigoare
 • flexibilitate si configurabilitate totala a calculului salarial
 • evidentiaza cheltuielile pe centri de cost
 • genereaza rapoarte dinamice si configurabile
 • posibilitate de integrare cu un numar mare de sisteme financiar-contabile sau ERP si de modificare a datelor despre angajati in avans (functii, tarife, norme)
 • gratie unui modul de import/ export se poate lucra cu diferite formate de fisiere (.dbf, .xls, .xml, .csv, etc)
 • realizeaza operatii pe seturi de angajati (pontaje, indexari, bonusuri)
 • prezinta grafice intuitive cu datele de personal si salarizare ale organizatiei
 • permite realizarea de organigrame (functionala/ administrativa)
 • flexibilitate in dezvoltarea de analize, situatii speciale, rapoarte complexe prin generatorul de rapoarte inclus

De asemenea, solutia include un modul complex pentru resurse umane, incluzand functionalitati pentru:

 • recrutare (administrare CV-uri, definire pozitii vacante pentru canditati interni/externi sau mixte, calcul costuri de recrutare, durata procesului de recrutare, numarul de candidati selectati pentru interviu, etc)
 • cursuri (necesitati de training in functie de structura organizatorica, calcul costuri per angajat/ departament/ companie, bugete, previziuni, rapoarte specifice)
 • evaluare (documente pentru evaluarea angajatilor, calificative pentru fiecare activitate/ obiectiv in functie de modelele de evaluare definite de departamentul Resurse Umane, etc)

Clienti reprezentativi ai WIZSALARY:

Banca Comerciala CarpaticaCersanit Romania, Communication Publishing Group, Dedeman, DelacoEnergoBit GroupOTP Garancia Asigurari, Scot & Company Consulting, Trenkwalder Sobis RomaniaTuborg RomaniaVincon Vrancea.

Industriile in care se activeaza prin intermediul acestei aplicatii:

Banci & servicii financiare, Constructii, Consultanta, contabilitate & audit, Distributie & logistica, Distributie pre-sale, Distributie van-sale, Echipamente electrice & electronice, Industria alimentara, Industria chimica, Industria cosmetica, Industria textila, Lemn & mobila, Masini & utilaje, Materiale de constructii, Media & publicitate, Retail, Sanatate, Tipografii.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru WIZSALARY

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația WIZSALARY completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Alte aplicații software similare