Descriere

O echipa formata din specialisti care sunt in primul rand oameni, oameni care si-au propus si au reusit sa construiasca solutii ERP intuive, proactive si usor de folosit.

Echipa Team Software a constientizat nevoia existenta pe piata romaneasca de dezvoltare si implementare a unei solutii ERP care nu doar sa furnizeze raspunsuri la intrebarile aparute in lantul de productie / logistic, in procesele contabile sau in fisele de salarizare, dar care sa ofere utilizatorului o experienta placuta – o experienta care se va transpune in proceduri, procese si activitati mult mai eficiente si cu rezultate mult mai bune la nivelul consumului de resurse.

Putem spune ca echipa Team Software este definita de dorinta permanenta de perfectionare. Nu exista momente in care sa consideram un proiect sau o aplicatie finalizata pentru ca, atat businessul clientilor nostri, cat si pietele pe care activeaza si cu care interactioneaza sunt intr-o dinamica permanenta. Din acest motiv, Echipa Team Software creeaza solutii ERP care anticipeaza nevoile clientilor si care ofera o rezolvare imediata problemelor ce pot afecta procesele interne si/sau canalele de relationare externa ale diferitelor businessuri.

Clientii Team Software sunt, in primul rand, partenerii nostri, oamenii alaturi de care am crescut si care ne-au ajutat sa devenim mai buni, sa cream solutii ERP mai bune si sa ne mentinem, in permanenta, cu un pas inainte, sa anticipam si sa inovam.

 

 

Aplicațiile companiei Team First Software Consulting

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!