Descriere

Așa cum ne spune numele, Team First Software este totul despre echipă. De peste 14 ani echipa noastră este echipa ta de specialiști oricând pregătiți să ofere cea mai bună soluție de dezvoltare pentru afacerea ta. Iar pentru că susținem evoluția și digitalizarea mediului business la nivel național, construim soluții ERP pentru orice nevoie de dezvoltare a companiilor românești, indiferent de industrie. 

În prezent ne bucurăm de poveștile de succes ale companiilor românești pentru care am implementat soluții de tip ERP și considerăm fiecare client un partener important alături de care creștem, întocmai ca într-o echipă.

Suntem echipa de profesioniști în soluții de tip ERP performante pe care afacerea ta se poate baza. Odată cu cele mai bune instrumente software, oferim cheia către succes pentru companiile românești indiferent de industrie. Dezvoltăm soluții software de top, complete și integrate, pentru managementul complet al afacerii tale!

Obține performanța cu soluția noastră completă TeamApps ERP care îți susține compania în fiecare moment al dezvoltării și are posibilitate de extindere și integrare cu multiple funcționalități în funcție de etapa de evoluție a afacerii tale.

 

 

Aplicațiile companiei Team First Software Consulting

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Team First Software Consulting

Team First Software: 2023 a fost un an dinamic și prosper în ceea ce privește succesul soluției software ERP pentru companii

Team First Software, una dintre cele mai dinamice companii românești de software în soluții de tip ERP, a făcut bilanțul anului care a trecut și a încheiat 2023 cu creșterea cifrei de afaceri cu 30%. Compania a implementat cu succes sistemul performant de tip ERP, TeamApps, solutie dezvoltată de catre Team First Software, clienții beneficiind astfel de automatizarea proceselor de la A la Z.

Citește tot

Companiile de producție din România pot crește productivitatea în activitate cu peste 30% dacă investesc în digitalizare

Team First Software este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și integratori de soluții ERP din România. Compania cu o experiență de peste 14 ani dezvoltă și furnizează soluția de tip ERP, TeamApps,  pentru departamentele producție, distribuție și logistică, resurse umane, salarizare și financiar-contabilitate. 

Citește tot

Cum a reușit o companie de retail să digitalizeze rapid și eficient stocurile și vânzările?

Compania Tabac Xpress Tabac & Convenience store a ales o aplicație software cu rol de actualizare automată a stocurilor după fiecare vânzare.

Citește tot