Companiile de producție din România pot crește productivitatea în activitate cu peste 30% dacă investesc în digitalizare

03 Jul 2023

Team First Software este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și integratori de soluții ERP din România. Compania cu o experiență de peste 14 ani dezvoltă și furnizează soluția de tip ERP, TeamApps,  pentru departamentele producție, distribuție și logistică, resurse umane, salarizare și financiar-contabilitate. Companiile de producție din România pot crește productivitatea în activitate cu peste 30% dacă investesc în digitalizare

Digitalizarea este una dintre cele mai mari transformări prin care firmele românești care vor succesul atât în prezent, dar mai ales în viitor, vor trebui să treacă. Deși adoptarea proceselor automatizate este mai lentă în unele industrii, digitalizarea a avut un impact major asupra producției, statisticile arătând că mai multe companii din România și-au manifestat interesul pentru a investi în procese de transformare digitală.

Team First Software, companie românească de software cu peste 14 ani experiență în soluții de tip ERP, a implementat cu succes sistemul performant de tip ERP, TeamApps, în companii de producție din România, firmele beneficiind astfel de automatizarea proceselor de producție de la A la Z. În cel mai scurt timp, companiile de producție care au ales soluția specializată ERP pentru producție au obținut un control detaliat al consumului de materii prime și manoperă în cadrul traseelor tehnologice, cât și de urmărirea întregului flux de lucru și planificare a producției. 

”Utilizarea unui sistem integrat și performant pentru managementul producției care să asigure optimizarea și conectarea proceselor din companie și, totodată, să permită o dezvoltare accelerată a afacerii, le-a adus partenerilor noștri rezultate remarcabile în procesul de planificare a producției. Putem vorbi astfel de creșterea capacității de producției cu peste 30%, reducerea timpului de planificare a producției cu 70% și creșterea acurateții stocurilor cu 85%, ceea ce a dus la urmărirea în detaliu a costurilor întregii companii, pe linii de business, centre de profit și centre cost.” a explicat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

Procesele tradiționale de producție devin ineficiente în momentul în care o companie se străduiește să crească producția, eficiența și viteza de livrare a comenzilor de producție. Cu soluția TeamApps dezvoltată de specialiștii Team First Software, o firmă de producție automatizează și digitalizează fiecare pas al procesului de lucru, ceea ce crește precizia și controlul asupra proceselor, reducând în același timp cheltuielile de producție și eliminând erorile operaționale. 


Firmele care au beneficiat de soluția TeamApps, dezvoltată de compania Team First Software, demonstrează eficiența soluției pentru industrii variate din sfera producției: alimentară, farmaceutică, construcții, echipamente și utilaje industriale.

Între companiile care au ales să implementeze soluția TeamApps se numără importanți lideri de piață precum: IRUM, Dumar Construct, Instant Ice, Alevia, Rotta Natura, Unilever - Ice Cream Division, Maribo Prod Carn, Lumitech.  Companiile au obținut vizibilitate și control crescut asupra afacerii, acces la analize și rapoarte detaliate, optimizarea întregului proces de lucru și o gestionare mult mai eficientă a resurselor din organizație.

”Pe plan național, companiile din sfera producției au aplicat mult timp metode tradiționale pentru a-și desfășura activitatea și a face business. Acestea au implicat însă anumite limitări în ceea ce privește operațiunile, precum metodele analogice de stocare a datelor, înregistrări pe hârtie etc. Investind inteligent într-o soluție software modernă, fabricile și companiile de producție nu doar că își automatizează activitatea și își organizează mult mai eficient activitatea de producție, dar își consolidează prezența în noul ecosistem digitalizat. Nu mai poți merge pe aceleași cărări bătătorite dacă obiectivul tău de business este să ai o companie de succes. Soluția este să investești în digitalizare pentru a putea face față noului val. Și aici adaug inclusiv folosirea inteligenței artificiale” a completat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

Companiile care au făcut pasul spre digitalizare cu ajutorul cu soluțiilor Team First Software au un avantaj competitiv enorm și își vor asigura succesul pe termen lung, deoarece automatizarea procedurilor de lucru aduce valoare adăugată care se traduce ulterior în profit.

Așa cum ne spune numele, Team First Software este totul despre echipă. De peste 14 ani echipa noastră este echipa ta de specialiști oricând pregătiți să ofere cea mai bună soluție de dezvoltare pentru afacerea ta. Iar pentru că susținem evoluția și digitalizarea mediului business la nivel național, construim soluții ERP pentru orice nevoie de dezvoltare a companiilor românești, indiferent de industrie. 

În prezent ne bucurăm de poveștile de succes ale companiilor românești pentru care am implementat soluții de tip ERP și considerăm fiecare client un partener important alături de care creștem, întocmai ca într-o echipă.

Suntem echipa de profesioniști în soluții de tip ERP performante pe care afacerea ta se poate baza. Odată cu cele mai bune instrumente software, oferim cheia către succes pentru companiile românești indiferent de industrie. Dezvoltăm soluții software de top, complete și integrate, pentru managementul complet al afacerii tale!

Obține performanța cu soluția noastră completă TeamApps ERP care îți susține compania în fiecare moment al dezvoltării și are posibilitate de extindere și integrare cu multiple funcționalități în funcție de etapa de evoluție a afacerii tale.

 

 


Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul