Descriere

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și are birou și în Salonic. SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner.

SoftOne România are o mare importanță strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală și de Est.

Astazi, soluțiile și aplicațiile Soft1 sunt folosite cu succes de peste 12.000 de companii din diverse piețe internaționale (în special Europa), și sunt promovate și distribuite de o vastă rețea de parteneri (peste 300).

Printre clienții actuali ai SoftOne se numără: JTI, Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Cosmos Mobile și Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

SoftOne este unul dintre primii furnizori de software care și-a oferit ERP-ul ca și serviciu in Cloud. Compania a fost premiată de Microsoft în cadrul competiției globale pentru noi tehnologii Partner Contest 2011, pentru soluția Soft1 ERP, oferită pe platforma Microsoft Windows Azure.

 

Aplicațiile companiei SoftOne Romania

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Când are nevoie o companie de o aplicație ERP? Cât costă soluția software?

Cele mai importante informații despre achiziția unei aplicații de tip ERP (Enterprise Resource Planning) furnizate de Alexandra Lucescu, Director de Operațiuni, SoftOne...

Citește tot arrow_forward

Bijuteriile TEILOR dau startul implementării întregii suite de aplicații de business de la SoftOne

SoftOne România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții software de business din Europa de Sud-Est, anunţă implementarea intregii suite de aplicatii de business în cadrul retelei de magazine Teilor Fine Jewellery.

Citește tot arrow_forward

Best Foods Romania dă startul digitalizării business-ului alături de SoftOne și Soft1 ERP

SoftOne România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții software de business în Cloud din Europa de Sud-Est, anunţă implementarea platformei Soft1 Open Enterprise ERP în cadrul companiei Best Foods Productions SRL România, unul dintre cei mai importanți producatori si distribuitori de snacks-uri si arahide din regiune, cu o experiență de peste 20 de ani...

Citește tot arrow_forward