Descriere

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Aplicațiile companiei Softlead

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Softlead

Career Show Tech

Reprezentanți ai conducerii unor companii lideri pe piața globală de IT vor fi speakerii-invitați speciali pe 29 și 30 noiembrie la ediția de toamnă Career Show Tech 2022. Peste 3000 de profesioniști IT calificați din Bulgaria și România sunt așteptați să participe la eveniment.

Citește tot

Hackathonul SAS

Hackaton-ul SAS 2023 este deschis pentru înregistrări, iar dezvoltatorii interesați să ia parte la această nouă ediție se pot înscrie accesând acest link.

Citește tot

Microsoft Ignite Spotlight on Romania

A VI-a ediție a Microsoft Tech Day se transformă în Microsoft Ignite Spotlight on Romania.

Citește tot

Banking 4.0 – Embedded is the answer

Două cercetări de piață în premieră, patru workshop-uri, experți din 20 țări (Austria, Belgia, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Franța, Grecia, Israel, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Polonia, România, Republica Moldova, Spania, Suedia, Țările de Jos, Turcia, Ungaria, UK si USA), 20 de paneluri, peste 50 de speakers de pe trei continente. Un regal al consultanței pe zona „digital data transformation”!

Citește tot

WebSummit 2023

Cunoscut ca fiind evenimentul reper al industriilor de tehnologie și digital, WebSummit a deschis înscrierile pentru ediția din anul 2023, ce va avea loc în Lisabona, în cadrul Altice Arena & Fil. 

Citește tot

GPeC SUMMIT 2023

GPeC este cel mai important eveniment dedicat comerțului electronic din România și din Sud-Estul Europei.

Citește tot