Descriere

Misiunea Deveho este de a sprijini companiile pentru a se extinde, prin combinarea expertizei de business și tehnologie cu un management de proiect pragmatic și riguros.

Ne-am selectat cu atenție partenerii pe termen lung, iar angajații noștri sunt specialiști în soluții recunoscute. Astăzi, având aproximativ 20 de de ani de experiență in managementul aplicatiilor ERP, suntem un important jucător cu experiență la nivel înalt, o cultură orientată spre rezultate, precum și dorința de a oferi satisfacție clienților.

Solutia noastra ERP, Sage X3, este un sistem rapid, ușor și flexibil, care permite companiilor de dimensiuni medii si mari să iși îmbunătățească procesul de dezvoltare și profitabilitatea. 

Aplicațiile companiei SC. Deveho Software Consulting SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la SC. Deveho Software Consulting SRL

Cum pot fi gestionate eficient datele dintr-o companie de producție pe termen mediu și lung?

Un interviu cu Dragoș Tănase, Sales Manager Deveho Consulting Group, despre accelerarea eficienței și productivității din fabrici.

Citește tot

Cum pot asigura producătorii managementul calității de la un capăt la altul?

Lipsa calității poate conduce spre neconformitate, ale cărei costuri pot paraliza o afacere.

Citește tot

Cum a reușit o companie de grădinărit să se extindă cu ajutorul ERP-ului Sage X3 oferit de Deveho Consulting?

Companie de familie, SBM a înregistrat în 2016 creșteri semnificative, odată cu preluarea diviziei de grădinărit de la Bayer. Cu sediul la Lyon, compania a trecut printr-un flux de transformare record, care a asigurat susținerea noului statut.

Citește tot