Cum pot fi gestionate eficient datele dintr-o companie de producție pe termen mediu și lung?

12 May 2022

Un interviu cu Dragoș Tănase, Sales Manager Deveho Consulting Group, despre accelerarea eficienței și productivității din fabrici.

Cum pot fi gestionate eficient datele dintr-o companie de producție pe termen mediu și lung?
  1. Care sunt modulele-cheie ale soluției software Sage X3 ERP și cu ce se diferențiază aplicația în fața altor aplicații similare?

Sage X3 este o soluție matură care propune în standard, module si funcționalități complete, capabile să gestioneze întregul flux de business, de la managementul lanțului de aprovizionare, la producție și managementul financiar contabil.

Pe lângă acestea, Sage X3 pune la dispoziție peste 50 de suplimente (add-ons), care odată adăugate peste soluția de bază, oferă funcționalități suplimentare specifice diferitelor industrii. Sage X3 oferă soluții de gestionare a business-ului mai rapide, intuitive și personalizate pentru organizațiile care doresc să se dezvolte și să rămână competitive în fața complexității din procesul de creștere.

Sage X3 transformă modul în care organizațiile gestionează oamenii, procesele și operațiunile, permițându-le să îmbrățișeze schimbarea în mod rapid.

  1. Cum a arătat cel mai de succes proiect de implementare ERP (Enterprise Resource Planning) în industria de producție?

Proiectul Serge Ferrari este un exemplu perfect a ceea ce Deveho știe să facă și ceea ce ne place să facem. În primul rând, Serge Ferrari este o companie inovatoare care a reușit să să ofere soluții moderne și tehnologice. În al doilea rând, pentru că este o companie internațională și apoi, în al treilea rând, pentru că valorile sale de familie sunt apropiate de propriile noastre valori, care ne reprezintă. Serge Ferrari are 1 200 de angajați și 6 unități de producție. Compania are o prezență internațională în 80 de țări, cu 12 filiale de distribuție. Acest lucru se datorează faptului că proiectul Serge Ferrari include abordarea bazată pe cunoștințe, dar și capacitatea Deveho de a reuși implementarea internațională a Sage X3.

Vorbim despre un proiect implementat la nivel internațional care include: 4 țări, 4 locații specifice, o singură soluție - Sage X3.

Acest lucru le-a permis partenerilor noștri de la Sage Ferrari sa obțină:

Puteți urmări mai jos mărturia acestora :