Descriere

Fluentis - the ERP ready to go live

Fluentis este sistemul ERP care digitalizează afacerea

Fluentis este un software ERP de ultimă generație, cu conținut tehnologic avansat (realizat integral în mediul SOA - Service Oriented Architecture), soluția de management ideală pentru companiile care caută un sistem informatic unic, integrat nativ și care să satisfacă toate cerințele aplicative.

On Premises sau in Cloud, soluția ERP pentru fiecare sector al companiei

Fluentis ERP poate fi utilizat fie în configurarea tradițională Client-Server, fie în modul Cloud (Public, Private, Isolated).

Este un produs modular scalabil, care permite acoperirea tuturor ariile aplicative ale companiei, de la Financiar-Contabil la Management Achiziții și Vânzări, până la acoperirea Producției și Logistică.
Fluentis poate furniza numeroase aplicații integrate, cum ar fi Business Intelligence, WMS, MES, CRMConfigurator de produse, Planificator, Documental.

Pentru o experiență autentică îți oferim Fluentis Experience timp de 30 de zile, gratuit. 

Descarcă aplicația aici: https://www.fluentis.com/ro/incearca-gratis-software-erp/

Ready to GO LIVE?

Aplicațiile companiei Fluentis ERP Romania

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Fluentis ERP Romania

7 pași pentru o implementare de succes a unui ERP

Implementarea unei soluții ERP (Enterprise Resource Planning) poate însemna pentru multe companii reducerea costurilor operaționale și administrative cu minim 20%, în timp ce 95% dintre business-uri reușesc o îmbunătățire a proceselor interne după o implementare de succes. Cu toate acestea, etapele parcurse sunt esențiale în gestionarea practicilor interne. 

Citește tot

5 aspecte esențiale despre licențele software

Majoritatea dintre noi am achiziționat la un moment dat o licență software, personal sau business scope. Fie ca a fost vorba despre un program dedicat unei activități, fie o aplicație de gaming, un soft “mic” sau “mare”, achiziția licenței reprezintă cu siguranță un pas spre utilizare.

Citește tot

Ce costuri implică implementarea unui ERP?

Pentru mai mult de 3 din 5 companii, digitalizarea reprezintă o preocupare majoră în contextul economic actual, acestea fiind concentrate pe obținerea finanțărilor care să le permită accesarea modalităților de gestionare mai eficientă a resurselor, soluțiilor pretabile online și cât mai ușor de integrat.

Citește tot

De ce este recomandat să alegem un ERP în cloud?

80% dintre companiile care au ales să implementeze servicii în cloud au identificat creșteri ale productivității organizaționale în primele 6 luni. Ce înseamnă acest lucru din perspectiva aplicațiilor software, ale modelelor de lucru eficiente la nivelul companiilor și în contextul gestionării echipelor?

Citește tot