Descriere

Fluentis - the ERP ready to go live

Fluentis este sistemul ERP care digitalizează afacerea

Fluentis este un software ERP de ultimă generație, cu conținut tehnologic avansat (realizat integral în mediul SOA - Service Oriented Architecture), soluția de management ideală pentru companiile care caută un sistem informatic unic, integrat nativ și care să satisfacă toate cerințele aplicative.

On Premises sau in Cloud, soluția ERP pentru fiecare sector al companiei

Fluentis ERP poate fi utilizat fie în configurarea tradițională Client-Server, fie în modul Cloud (Public, Private, Isolated).

Este un produs modular scalabil, care permite acoperirea tuturor ariile aplicative ale companiei, de la Financiar-Contabil la Management Achiziții și Vânzări, până la acoperirea Producției și Logistică.
Fluentis poate furniza numeroase aplicații integrate, cum ar fi Business Intelligence, WMS, MES, CRMConfigurator de produse, Planificator, Documental.

Pentru o experiență autentică îți oferim Fluentis Experience timp de 30 de zile, gratuit. 

Descarcă aplicația aici: https://www.fluentis.com/ro/incearca-gratis-software-erp/

Ready to GO LIVE?

Aplicațiile companiei Fluentis ERP Romania

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

7 pași pentru o implementare de succes a unui ERP

Implementarea unei soluții ERP (Enterprise Resource Planning) poate însemna pentru multe companii reducerea costurilor operaționale și administrative cu minim 20%, în timp ce 95% dintre business-uri reușesc o îmbunătățire a proceselor interne după o implementare de succes. Cu toate acestea, etapele parcurse sunt esențiale în gestionarea practicilor interne. 

Citește tot arrow_forward

5 aspecte esențiale despre licențele software

Majoritatea dintre noi am achiziționat la un moment dat o licență software, personal sau business scope. Fie ca a fost vorba despre un program dedicat unei activități, fie o aplicație de gaming, un soft “mic” sau “mare”, achiziția licenței reprezintă cu siguranță un pas spre utilizare.

Citește tot arrow_forward