Descriere

Calendis este aplicația completă de programări pentru businessul tău.

Calendis este o platformă de programări online flexibilă și ușor de folosit care eficientizează procesele de business, de la programarea fiecărei întâlniri cu clienții tăi până la monitorizarea și raportarea eforturilor tale și ale angajaților tăi.

Ajutându-te să reduci timpul pierdut pe diverse sarcini administrative și să crești eficiența diferitelor procese din cadrul business-ului tău, Calendis este o investiție profitabilă atunci când platforma este folosită corect.

Calendis are următoarele funcționalități:

  • Calendar pentru programări organizate, rapid și ușor de gestionat
  • Notificări SMS și email legate de programări trimise clienților
  • Rapoarte pe diverși indicatori de performanță ai businessului tău
  • Bază de date în care introduci informații despre clienții tăi
  • Funcționalitate de trimitere a email-urilor promoționale
  • Opțiunea de a le permite clienților să se programeze online la serviciile tale

 

Aplicațiile companiei Calendis

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Calendis

Cum arată săptămâna pentru businessurile și utilizatorii Calendis

Am analizat săptămânile ultimului an în perioada august 2017 – august 2018 comparând numărul de programări pentru fiecare zi din săptămână. Aceste informații ajută managerii de businessuri să-și aloce mai bine resursele și să-și ajusteze programul în funcție de cerere. Fiecare domeniu are o evoluție proprie așa că haideți să le vedem pe rând.

Citește tot

Calendis Business – o soluție oferită antreprenorilor-clienti ai Bancii Transilvania la lansarea BT Store

Banca Transilvania a lansat BT Store, o platformă cu soluții complementare bankingului care ajută antreprenorii în managementul afacerii lor și care sunt disponibile clienților BT cu diverse discounturi.

Citește tot

Aproape un sfert dintre programări se fac în afara programului de lucru

Calendis oferă pentru 31000 de utilizatori control asupra programului propriu și posibilitatea să-și găsească serviciile de care au nevoie rapid și fără multe căutări.

Citește tot

Calendis Business- un sprijin pentru afacerile din domeniul înfrumusețării

Calendis vine în ajutorul saloanelor prin sistemul complet de gestionare a programărilor și prin posibilitatea de programare online la diferite servicii, astfel se eliberează recepția de programările telefonice pentru a se putea ocupa cu maximă atenție de clienții din salon. De asemenea, atât saloanele pot trimite notificări SMS sau pe email cât și clienții pot opta să primească aceste notificări pentru a limita numărul întârzierilor sau programărilor ratate în

Citește tot

Îmbunătățiri Calendis Business – Profil Public și Pachete de Servicii

Încercăm în permanență să îmbunătățim aplicația Calendis Business pentru a te ajuta cât mai mult în managementul programărilor și în alte procese de business. Cele mai recente astfel de îmbunătățiri sunt legate de Profilul Public și Pachete de Servicii.

Citește tot

Calendis are peste 25.000 de utilizatori activi!

În toamna anului trecut, platforma de programări online calendis.ro a atins pragul de 20.000 utilizatori activi, iar numărul acestora a continuat să crească pe parcursul lunilor următoare. Astfel, în prima lună de primăvară din 2018, am ajuns la următorul prag

Citește tot